Logo MojaObčina.si

Grosuplje

DANES
2°C
-1°C
JUTRI
-2°C
-3°C
IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO EMPERUS
Deli
Šola

IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO EMPERUS

Število glasov: 0

Uradne ure

Danes Zaprto
Uradne ure v zvezi z vpisom, osebne informacije ter predstavitev šole po dogovoru. Kontakt: 041 584 492 ali d.emperus@gmail.com

Predstavitev

Znanje tujih jezikov je v času globalizacije vse bolj cenjeno in potrebno, saj nam širi obzorja ter zaposlitvene možnosti. Vse več delodajalcev zahteva znanje vsaj enega tujega jezika. Vedo namreč, da le razumevanje jezika in okolja poslovnih partnerjev ustvarja uspešno sodelovanje. Tudi poslovneži vse bolj spoznavajo, kako pomembno je, da se z ljudmi pogovarjaš v njihovem maternem jeziku – to stranki poveže na povsem drugačnem nivoju kot komunikacija v nekem tretjem jeziku.

Pri izpolnjevanju jezikovnih ciljev in premagovanju preprek vam lahko pomaga združenje strokovnjakov iz Grosuplja ‒ Izobraževalno društvo Emperus je ekipa profesorjev z dolgoletnimi izkušnjami s poučevanjem in prevajanjem. Prizadevajo si za razvijanje in zagotavljanje kvalitetnega izobraževanja ter širjenje novih dognanj na področju pedagogike, prevajanja ter tehnologij, povezanih z vseživljenjskim izobraževanjem.

 V okviru svojega delovanja izvaja društvo jezikovne tečaje, individualne ure ter inštrukcije angleškega, nemškega, francoskega, italijanskega, španskega, ruskega in drugih jezikov ter tečaj slovenščine za tujce. Ti tečaji so namenjeni tako osebam, ki se prvič srečujejo s tujim jezikom, kot tudi osebam, ki že imajo nekaj predznanja in bi tega želeli osvežiti, obnoviti in/ali nadgraditi. V primeru, da jezika, ki bi se ga želeli učiti, ni med navedenimi, vas vabimo, da se kljub temu obrnete na nas, in skupaj bomo poiskali ustrezno rešitev.

Individualni jezikovni tečaji

Tečaji so prilagojeni vašemu znanju, vašim potrebam in vašemu urniku. Izvajajo se v obliki paketov učnih enot, posamezna enota traja 30 minut. Vsako srečanje vsebuje najmanj dve učni enoti (60 min). Stranka se lahko sama odloči za število paketov in intenzivnost tečaja.

Jezikovni tečaji v skupini

Klasični jezikovni tečaji

Klasični jezikovni tečaj za odrasle in otroke v skupini od 2 do 8 tečajnikov traja 30 šolskih ur in poteka enkrat tedensko oz. po dogovoru. Izvede se v obliki 15 srečanj, primeren pa je za slušatelje z različnim predznanjem, ki bi želeli poglobiti znanje skozi daljši tečaj.

Krajši jezikovni tečaji

Krajši jezikovni tečaj za odrasle in otroke v skupini od 2 do 4 tečajnikov se izvede v obliki 10 srečanj po 60 minut, ki potekajo enkrat tedensko oz. po dogovoru. Primeren je za slušatelje, ki so omejeni s časom oziroma bi želeli poglobiti znanje določenih slovničnih struktur ali besedišča.

Tečaj strokovnega jezika

Ponujamo tudi specializirane jezikovne tečaje – poslovna komunikacija, tuji jezik za zdravstvene delavce, gostince in delavce v turizmu, ter delavce s področja IT-ja. Dolžina in vsebina tečaja se prilagodi vašim potrebam.

Inštrukcije

Poleg tečajev izvajamo tudi inštrukcije tujih jezikov za osnovno in srednjo šolo, ki temeljijo na snovi in gradivu, ki je učencu oz. dijaku posredovano v šoli, ter na dodatnih vajah iz posamezne snovi (po potrebi). Termini in teme so prilagodljivi.

Informacije: za dodatne informacije smo vam na razpolago na telefonski številki 041 58 44 92 ali prek e-maila d.emperus@gmail.com, spletno stran si lahko ogledate na http://emperus.mozello.com/. Pridružite se nam tudi na facebooku, kjer nas najdete na https://www.facebook.com/drustvoemperus/.

Vpisujemo tudi med letom. Vabljeni!

IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO EMPERUS IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO EMPERUS IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO EMPERUS IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO EMPERUS IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO EMPERUS IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO EMPERUS IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO EMPERUS

Zadnje vsebine