Logo MojaObčina.si
JUTRI
8°C
-4°C
SRE.
8°C
-3°C
GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o.
Deli
Potovalna agencija

GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o.

Predstavitev

Počitnice na jahti so med najbolj prijetnimi izkušnjami v življenju. Z našim strokovnim znanjem in izkušnjami pri načrtovanju in našo 24/7 podporo strankam smo prepričani, da vaš Goolets charter ne bo le dober, ampak odličen. Uporabljamo preprosto formulo v dveh korakih, ki zagotavlja odlične rezultate za naše stranke, lastnike jaht in zaposlene.

Pri Goolets trdo delamo, smo osredotočeni in ostajamo aktivni. Potem, ko je čas za sprostitev, verjamemo, da dobesedno ni boljšega načina za sprostitev in počitek, kot da se odpravite na vodo, na čudovito jahto s skupino odličnih prijateljev ali ljubljenih oseb. Ta kombinacija je zmagovalna formula, ki ustvarja srečen in uravnotežen življenjski slog.

Naša mantra je LIFE IS GOOD.

1. korak: Zagotavljamo, da temeljito razumemo želje primarne stranke, njeno osebnost, cilje ter celotno dinamiko skupine.

2. korak: Nato raziščemo, identificiramo in predlagamo najprimernejšo jahto. Oblikujemo privlačno in razgibano pot; skrbno pripravimo načrt aktivnosti, pri čemer poskrbimo, da je vsaka najmanjša podrobnost poskrbljena že pred datumom prihoda. Naš prilagojen pristop k načrtovanju vsakega potovanja je osredotočen na stranke in našim strankam zagotavlja, da vedo, da so v rokah strokovnjakov, ter se lahko preprosto sprostijo in uživajo v času na morju.

LIFE IS GOOD!

GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o. GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o. GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o. GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o. GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o. GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o. GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o. GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o. GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o. GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o. GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o. GOOLETS, potovalna agencija, d.o.o.

Zadnje vsebine