Logo MojaObčina.si

Grosuplje

DANES
11°C
-1°C
JUTRI
15°C
-2°C

Oto Pestner in Omar Naber

2930

Na poti do blišča in sijaja zvezdniškega Las Vegasa. V bleščeči dvorani Casinoja Kongo Grosuplje se obeta pravi glasbeni spektakel - Trip to Las Vegas!

Oto Pestner, za mnoge prvi glas slovenske glasbene estrade, in Omar Naber, za mnoge mlajše prav tako eden vodilnih glasbenikov na slovenskih tleh, sta združila moči in se dotaknila območja kjer ni bil še noben Slovenec. V tem glasbenem spektaklu, ki smo ga poimenovali Trip to Las Vegas, Oto in Omar skupaj zapojeta zimzelene svetovne uspešnice, kot tudi njune največje uspešnice, ob spremljavi klaviaturista Denisa Horvata.


"Zelo sem vesel sodelovanja z Omarjem, ki je odličen vokalist in vedno iščem nove glasbene izzive, saj vem, da so še stvari, ki bi jih v glasbi rad preizkusil. Glasba je lahko dobra ali slaba. Tudi v modernih tokovih slišim veliko dobrega in vedno rad sodelujem tudi z mlajšimi kolegi", je o sodelovanju z Omarjem povedal Oto Pestner.

"Ne morete si misliti, kakšna čast je biti na odru z legendo, kot je Oto Pestner. Če pa imaš za spremljavo takega virtuoza, kot je Denis Horvat, je večer lahko samo popoln. Ko pa Oto zapoje z mano še On My Way, si ne bi mogel želeti več." (Omar Naber)

"Wow, noro, najboljši koncert, ki sem ga kdajkoli doživela. Hvala @Omar, hvala Oto  (zapis obiskovalke koncerta na FB)

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!