Logo MojaObčina.si

Grosuplje

DANES
14°C
2°C
JUTRI
4°C
-6°C

Jasna Kuljaj: komedija Borka

2323
Vstopnina: 12 €
V ceno vključen tudi deci cvička!
Deli


VELIKA  PREMIERA JASNE KULJAJ S KOMEDIJO "BORKA"

 

Nesojena kraljica cvička in kraljica oddaje Na zdravje - Jasna Kuljaj -  prihaja na gledališki oder z avtobiografsko komedijo!

Dragi vsi, borci in borke, ki se skozi življenje prebijate z vztrajnostjo, optimizmom in dobro voljo. Na gledališke odre prihaja še ena borka - Jasna Kuljaj!  S komedijo, v kateri bo igrala samo sebe in gospo Blagohotno ter gospo Pohotno.

Prva predstava v Sloveniji - s cviček pavzo!

Jasna Kuljaj se s televizijskih kamer seli na gledališke odre. V avtorski komediji se bo s svojo strelčevsko neposrednostjo in dobršno mero samoironije lotila tako družbe, kot same sebe.

'Danes sem mati. Pot do zaploditve pa ni bila enostavna. 20 let testiranj sem dala skozi, prečesala cel Balkan, da sem zaprla usta neizprosni biološki uri, ki je neusmiljeno tiktakala.Na tej poti sem v omaro skrila tudi kakšnega Bosanca.'

Jasna se vam bo razgalila v vsem svojem blišču in bedi ter enkrat za vselej obračunala z visokimi petami. Občinstvu se bo prikazala takšna, kot zjutraj svojemu partnerju. Brez ličil. 'Položaj morske zvezde enostavno ne prenese ličil. Ne veste, kakšen položaj je to? Tudi jaz nisem vedela, zdaj, ko sem mati, ga obvladam v nulo!"

 

Besedilo: Jasna Kuljaj, režija: Peter Petkovšek, spored gostovanj na: www.kingkongteater.si

 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!