Logo MojaObčina.si

Gornji Petrovci

DANES
25°C
9°C
JUTRI
25°C
10°C

Delavnica GIBAM SE

DELAVNICA GIBAM SE

 

Center za krepitev zdravja ZD Murska Sobota in Občina Gornji Petrovci organizirata brezplačno delavnico GIBAM SE, ki jo bo vodil  kineziolog, Mitja Dišič. Telovadba - delavnica bo v telovadnici Osnovne šole Gornji Petrovci, prvič v torek, 14.01.2020 ob 18.00 uri.

Glavni namen delavnice Gibam se je motiviranje odraslih posameznikov za aktiven življenjski slog preko postopnega povečanja ravni telesne dejavnosti in posledičnega spreminjanja gibalnih navad ter izboljšanja telesne pripravljenosti.

Cilji delavnice so, da posamezniki pridobijo poglobljeno oceno lastne telesne pripravljenosti, da postopno po individualnem programu povečujejo količino telesne dejavnosti in spreminjajo gibalne navade. Pridobijo tudi znanje in veščine za samostojno izvajanje telesne vadbe ter na podlagi meritev dobijo informacijo o lastnem napredku v telesni dejavnosti, gibalnih navadah in telesni pripravljenosti.

Delavnica Gibam se traja 14 tednov. Srečanja skupine potekajo 1 krat na teden. Udeleženci na delavnici prejmejo tudi gradiva, kjer so napisana priporočila za telesno dejavnost za vzdrževanje zdravja za odrasle/starejše  ali za izboljšanje zdravja.

Za vključitev v delavnico je potrebna napotitev s strani zdravnika ali medicinske sestre iz referenčne ambulante.

 

V A B L J E N I !

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi