Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

Izobraževalni program "Izdelava učinkovite spletne komunikacije"

Spoštovani!

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vabi na večdnevni na družabnih omrežjih, spletnih straneh in e-mail orodjih.

Program je namenjenem predstavnikom nevladnih organizacij ter tudi drugim organizacijam in zainteresiranim, ki želite privabiti nove ljudi, obstoječe pa motivirati, da bodo težili k boljšim uspehom vaše organizacije kot celote, specifičnega programa, produkta, storitve ali dogodka s pomočjo svetovnega spleta. Na delavnicah boste podrobno spoznali prednosti in pasti glavnih družbenih omrežij, zakaj še vedno potrebujemo e-mail, kakšna je vloga spletne strani in kako izdelati spletno stran samo v nekaj korakih.

Uvodno srečanje je planirano v četrtek, 27.2.2020, ob 16:00 uri. Srečanja se bodo izvajala ob torkih in četrtkih, v popoldanskem času, in sicer v učilnici Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, 9221 Martjanci.

V program se lahko vključite odrasli, ki ste dopolnili vsaj 45. let in hkrati nimate status upokojenca. Udeležba v programu je BREZPLAČNA.

Za udeležbo v programu so potrebne predhodne prijave na telefonsko številko (02) 538 13 54 (Kristjan) oziroma preko elektronske pošte kristjan@lrf-pomurje.si. Prijave sprejemamo do torka, 25.2.2020 oziroma do zapolnitve mest.

Program in podrobnejše informacije o tečaju najdete na spletni strani LRF za Pomurje oziroma v priloženem vabilu.

Vljudno vabljeni!

 

--

Kristjan Šadl

Strokovni sodelavec / Organizator izobraževanja odraslih

Ustanova Lokalna razvojna fundacija za Pomurje

Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja

Martjanci 36, 9221 Martjanci

Tel: 02 538 13 54

El. pošta: kristjan@lrf-pomurje.si

 

Oglejte si tudi