Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
3°C
NED.
12°C
2°C
Oceni objavo

LAS GORIČKO - ANKETA

LAS Goričko 2020 sodeluje v projektu Sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, ki je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020.

Računalniška in digitalna pismenost sta danes postali osnovni znanji, njuno potrebni za razvoj posameznika na vseh področjih. Še večji pomen pa imajo ta znanja na odmaknjenih območjih našega podeželja, saj so potrebna za lažje zaposlovanje, komuniciranje, iskanje informacij ter vodenje kmetijskega gospodarstva in s tem povezane birokracije. V okviru operacije bomo izvajali BREZPLAČNA računalniška usposabljanja v manjših skupinah, ki bodo prebivalcem območja LAS Goričko 2020 tako vsebinsko kot prostorsko blizu in se bodo vanje lahko vključevali tudi tisti, ki do sedaj niso imeli te možnosti.

Prosimo vas, da izpolnete priloženi vprašalnik.

Pridobljene informacije na osnovi vprašalnikov bomo porabili za prilagoditev računalniškega usposabljanja končnim uporabnikom.

 

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonsko številko 02538 16 64 ali na elektronski naslov alja@las-goricko.si.

 

Hvala za vaše sodelovanje. Verjamemo, da bomo z vašo pomočjo, pripravili zanimive in prebivalcem podeželja prilagojene računalniške tečaje.

LAS GORIČKO

Oglejte si tudi