Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

"TEK 112" in "Bogatajevi dnevi zaščite in reševanja 2017"

Uprava RS za zaščito in reševanje v sodelovanju z Mestno občino Murska Sobota organizira prireditev »Bogatajevi dnevi zaščite in reševanja 2017«, katere program bo potekal v času 8.-10. junija 2017 v Murski Soboti.

To je največja tovrstna prireditev v Sloveniji, kjer se na istem mestu predstavljajo enote Civilne zaščite, drugi različni reševalni sestavi, Slovenska vojska, Policija ter sistem varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami na sploh. Tokratni dnevi zaščite in reševanja so že šesti po vrsti, vendar bodo prvič poimenovani po nekdanjem dolgoletnem poveljniku Civilne zaščite Republike Slovenije Miranu Bogataju.

V sklopu programa dogodkov navedene prireditve, Uprava RS za zaščito in reševanje organizira tekaško prireditev »TEK 112«, ki bo v petek, 9. junija 2017, s pričetkom ob 18. uri na Grajski ploščadi, Trubarjev drevored 4, v Murski Soboti. Na teku lahko sodelujejo vsi, ki sodelujejo v enotah, službah in organih Civilne zaščite, gasilskih enotah, operativnih sestavih društev in drugih nevladnih organizacij ter drugih silah za zaščito, reševanje in pomoč, pripadniki Slovenske vojske, Policije ter ostali.  

Startnine ni.

PRIJAVE – predhodno na elektronski naslov tek112@urszr.si ali na dan prireditve od 15. ure naprej na prireditvenem prostoru. Ob prijavi obvezno navedite ime, priimek, letnico rojstva in operativni sestav za zaščito, reševanje in pomoč oziroma drug operativni sestav, za katero tekmujete.

Vljudno vabljeni!

Oglejte si tudi