Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
3°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

BREZPLAČNI TEČAJ: IZDELAVA SPLETNIH STRANI ZA ZAČETNIKE

Spoštovani!

Ustanova lokalna razvojna fundacija za Pomurje vabi na več-dnevni BREZPLAČNI TEČAJ IZDELAVA SPLETNIH STRANI ZA ZAČETNIKE, katerega uvodno srečanje je planirano v ponedeljek, 25.11.2019, ob 16:00 uri, v prostorih Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, 9221 Martjanci.

Tečaj je namenjen predvsem predstavnikom nevladnih organizacij (društva, ustanove, zasebni zavodi) in tudi drugim zainteresiranim, ki si želite izdelati svojo spletno stran in ne veste kako in kje bi začeli. Cilj delavnic je izdelati lastno spletno stran v WordPressu in pridobiti znanje, potrebno za samostojno upravljanje spletne strani.

V tečaj se lahko vključite odrasli (razen osebe, ki imate status upokojenca, dijaka ali študenta), pri čemer imajo prednost pri vključitvi v program udeleženci, starejši od 45. leta starosti! Za delo na delavnicah potrebuje lastni prenosni računalnik. V kolikor ga nimate ga dobite na delavnici.

Za udeležbo na tečaju so potrebne predhodne prijave preko telefonske številke 02 538 13 54 (Kristjan) oziroma preko elektronskega naslova kristjan@lrf-pomurje.siPrijave zbiramo do zapolnitve prostih mest!

Program in podrobnejšo vsebino tečaja najdete v priloženem vabilu oziroma na spletni strani LRF za Pomurje.

Vljudna vabljeni!

 

Oglejte si tudi