Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
6°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Spletni seminar "Premagajmo strah in strahove"

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas v ponedeljek, 12. aprila 2021, ob 18.00 uri v sklopu projekta ANIMA SANA vabi na brezplačni spletni seminar z naslovom PREMAGAJMO STRAH IN STRAHOVE.
 
Strah je eno od osnovnih čustev in ga doživljamo vsi ljudje. Le malo drugih čustev ima takšen vpliv tako na naše obnašanje, počutje kot tudi razmišljanje. Skozi življenje se srečujemo z različnimi strahovi. Včasih smo prestrašeni že zaradi naših negativnih pričakovanj o dogodkih, ki se sploh še niso zgodili. V času, v katerem se nahajamo, je soočanje z različnimi strahovi še toliko bolj pogosto.
 
V sklopu seminarja bomo zato spoznavali, kaj strah je, kakšna je njegova funkcija, kdaj se pojavlja v našem življenju ter kako z njim ravnati oziroma se z njim spopasti. Skupaj bomo preokvirili pomen strahu in se naučili, kako se otresti blokad, ki si jih največkrat ustvarjamo sami. Naučili se bomo na strah gledati z vidika, ki nam v življenju služi, ne z vidika, ki nas zastrašuje in paralizira. Seminar bo obogaten tudi z nekaj tehnikami, s katerimi se lahko otresemo strahu. Primeren bo za vse, ki želite razumeti izvor strahu pri sebi in ga obvladati s svojim razumevanjem, spoznati tehnike in vaje za zmanjševanje strahu oz. sprejemanje le-tega ter vse, ki potrebujete sprostitev po napornem dnevu oz. prvi korak k temu, da se otresete strahov. Svoja znanja in izkušnje bo z nami  delila Martina Medved, zakonska in družinska terapevtka.
 
Vse zainteresirane vabimo k prijavi na elektronski naslov urska.luks@ragor.si.

 

Projekt ANIMA  financirajo občine Bled, Bohinj, Gorje, Jesenice, Kranjska Gora, Radovljica in Žirovnica.

Oglejte si tudi