Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
SOB.
22°C
4°C
Oceni objavo

Sladka štirideseta prihajajo v Festivalno dvorano Bled

Po uspešnicah Usodna pletna, Pokljuški zdravnik in Upravna enota se KUD Kamot iz Zasipa z gledališkega odra seli na filmska platna.

V petek, 19. novembra 2021, ob 19.30 ste vljudno vabljeni v Festivalno dvorano Bled, ko si boste lahko ogledali film Sladka štirideseta v izvedbi Kulturno-umetniškega društva Kamot iz Zasipa.

V filmu 40-letno slavljenko igra Lucija Vidic, ki se s tremi prijateljicami iz mladih dni (Leja Dabič, Katja Pretnar in Meta Vodnjov) odpravijo na pot spominov. Noč, polna preobratov in zanimivih dogodivščin, se za eno od njih ne konča ravno brez bolečin, a to ni tako pomembno kot to, da spomini rišejo življenje in sedanjost trenutke življenja za vsakega izmed nas.
Film je bil posnet na Bledu in v okolici, zato bo za vsakega, ki Bled vsaj malo pozna, zelo zanimiv. V njem so nastopali člani društva in tudi nekaj gostujočih igralcev ter vaščanov Zasipa: gozdarji Andrej Gracelj, Gašper Peterman, Klemen Lukanc, natakarja Jure Jamnik in Lojze Ropret, natakarica Sara Gracelj, policaj Mark Džamastagič, varnostnika Domen Ivanšek in Jure Kozjek, gostje v lokalih Aljaž Vidic, Špela Koren in Tomaž Bergant ter drugi mlajši kudkamotovci: Janez, Svit in Vian.


Z ekipo Bled.TV smo ustvarili nekaj edinstvenega za nas, saj smo to počeli prvič. Veselimo se srečanja s publiko na nekoliko drugačen način.

Karte po 7 € lahko prevzamete na TIC Bled ali na portalu Mojekarte: https://www.mojekarte.si/tickets/search.php5?searchword=festivalna+dvorana+bled


KUD Kamot Zasip

Oglejte si tudi