Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

Ni debate - v Gorenje Surovino dajte stare aparate

Akcija bo potekala od 8. do 25. oktobra 2018. Zbirali bomo vse, kar je priključeno na elektriko in vse, kar se napaja na baterije. V akciji bodo sodelovale osnovne šole s podravske regije, ki jih bo obiskal tudi poseben mobilni zbiralnik, glavna nagrada zanje pa bo 2x koncert znanega estradnika.

V akciji lahko sodelujete tudi vsi občanke in občani, prinesite odpadno električno in elektronsko opremo na enoto Gorenja Surovine v Mariboru - Tezno, Lahova ulica 40 (vhod pri Snagi), v času akcije vsak delovni dan med 8.00 in 18.00 uro ter v soboto od 8.00 do 13.00 ure ter na enoto Gorenja Surovine v Slovenski Bistrici, Kolodvorska 37, v času akcije vsak ponedeljek in sredo med 8.00 in 17.00 uro in sodelujte v nagradnem žrebanju za male gospodinjske aparate Gorenje na Radiu City.

Večje aparate lahko oddate tudi v poseben mobilni zbiralnik, ki bo v času akcije obiskal vse sodelujoče osnovne šole (termini bodo znani naknadno). Akcijo organiziramo podjetje Gorenje Surovina d.o.o. in družba ZEOS d.o.o. (Life projekt Gospodarjenje z e-odpadki pod sloganom E-cikliraj) v sodelovanju z Radiem City.

Akcija bo potekala v sklopu prvega Mednarodnega dneva E-odpadkov, ki bo 13. oktobra 2018.

Več o akciji na http://surovina.si ter http://www.zeos.si in http://www.eodpadki.zeos.si Pokažimo svojo okoljsko odgovornost ter odlagajmo odpadke na pravilen način.

Oglejte si tudi