Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
4°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

USPEH NAŠIH KARATEISTOV NA 12. MEDNARODNEM TEKMOVANJU MARIBOR OPEN 2022

Nova sezona tekmovanj se je tudi letos za naše člane začela z mednarodnim tekmovanjem Maribor OPEN 2022. Na tekmovanju, kjer je nastopilo 530 tekmovalcev iz 75 klubov, ki so bili kar iz 9ih držav smo tokrat imeli nastopili v dveh disciplinah in sicer v katah mlajših kadetov in ekipni nastop v katah mlajših kadetinj. Sicer smo se tekmovanja želeli udeležiti v večjem številu, a se pripravljamo na druga tekmovanja, ki bodo sledila.

Med mlajšim, kadeti nas je pozitivno presenetil Staš Grgec (OŠ Duplek), ki je v konkurenci 17 tekmovalcev, sicer prvo kolo izgubil, a ga je poznejši viceprvak kategorije povlekel vse do boja za tretje mesto, ki pa ga je Staš na žalost izgubil. Kljub neizkušenosti je pokazal svoj velik talent in gotovo bomo za njega še slišali.

Dekleta v sestavi Lejla Verbošt (OŠ Martina Konšaka) in Tjaša in Gaja Rojs (OŠ Voličina) so kot mnogokrat nastopile v kata teamu, kjer vse tri sinhrono nastopijo in pokažejo kaj so se naučile. Tokrat so pokazale novo višjo kato in suvereno premagale nasprotnice iz Murske Sobote. Vsi njihovi nastopi so bili prava paša za oči in bi po marsikaterem mnenju mogle celo zmagati v kategoriji. Na koncu so se mogle zadovoljiti z tretjim mestom, ki so si ga več kot zaslužile.

Čestitamo vsem za odlične športne nastope!


Oglejte si tudi