Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

Dnevi odprtih vrat društva Melisa

Društvo za zdravilne rastline, cvetje in vrtnine ,,Melisa'' Korena vabi na vsakoletno prireditev Dnevi odprtih vrat na društvenem vrtu pri cerkvi Sv. Barbare v Koreni. Vabljeni na razstavo zdravilnih rastlin, cvetja in vrtnin na učni vrt v Koreni, v času od 20. do 22. septembra 2019 z naslednjo vsebino:

Petek, 20.9.2019
Otvoritev razstave ob 9. uri s krajšim kulturnim programom, katerega bodo popestrile Ljudske pevke iz Korene. Sledi druženje ob osvežujočih ter zdravilnih napitkih. Okrepčali se boste z obloženimi kruhki, z najrazličnejšimi namazi. Delavnica: s pričetkom ob 15. uri, izdelovali bodo kreme za nego telesa.

Sobota, 21.9.2019
Ob 10. uri bo o ZELIŠČIH predaval Borut Cerkvenič. Člani društva Melise bodo pripravili melisino juho. Voden ogled po vrtu bo v času razstave od 9. do 17. ure.

Nedelja, 22.9.2019
Ob 14. uri bo prikaz DESTILACIJA SIVKE, pod vodstvom ga. Ane Šauperl. Druženje ter voden ogled bo čez cel dan, oziroma od 9. do 17. ure.

Razstava je na prostem, kjer bodo potekale tudi delavnice za otroke in odrasle. Namenjena je učencem OŠ, vrtcem, turistom, članom društev ter vsem ostalim z veseljem do narave. V Društvo Melisa se veselijo prijetnega druženja z obiskovalci. Vljudno vabljeni, da se jim pridružite.

Oglejte si tudi