Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
13°C
JUTRI
24°C
14°C
Oceni objavo

DRUGI KROG OSNOVNOŠOLSKE LIGE 2022/2023

Ljutomer je tokrat gostil 2. krog Osnovnošolske lige, kjer se je veliko otrok pomerilo med seboj in kjer je naš Karate klub WKSA Duplek dosegel kar 5 medalj. Na tekmovanje smo se odpravili z 6 tekmovalci, ki so nas predstavljali.

Naša tekmovalca v katah Tjaša Rojs in Staš Grgec sta žal mogla priznati premoč tekmecev, ki jih je bilo veliko in so vsi prišli z željo zmagati. Zato pa smo toliko bolj se izkazali v skupinskih nastopih, kjer so fantje v sestavi Nik Rapič, Staš Grgec in Luka Knaus se dovolj potrudili in zasedli drugo mesto. Tudi dekleta, Tjaša in Gaja Rojs ter Lejla Verbošt, so nastopila in premagovale ekipe vse do finala. Tam pa smo bili, po mnenju mnogih, oškodovani in na koncu zasedli drugo mesto.

V športnih borbah je pa prišel čas za povračilo saj so vsi nastopi naših deklet se končali na stopničkah. Tjaša in Gaja sta morali priznati premoč večne tekmice iz Ljutomera, ki pa je tokrat zmagala zgolj zaradi visokih ocen nožnih udarcev. Na koncu sta tako zasedli drugo in tretje mesto v kategoriji. Tudi Lejla Verbošt je nastopila, a bila nekoliko manj prepričljiva kot na prejšnjih tekmah, kar pa je bilo vseeno dovolj za zmago v  kategoriji. V športu je pač tako, da se mora veliko faktorjev poklopiti in že eden izmed njih te lahko stane dobrega rezultata.

 Čestitamo vsem za odlične športne nastope!

Oglejte si tudi