Mojaobčina.si
5970

Vüzenske spletne zgodbe iz Moravskih Toplic 2021

Primerno za: Vse
TIC Moravske Toplice je letos velikonočno dogajanje preselil na splet. Z mislijo na najmlajše in tudi odrasle, je pripravil ustvarjalne in uporabne video vsebine z namenom pristnega doživetja vüzma, pozabil pa ni niti na nagradno igro. Vüzenske spletne zgodbe iz Moravskih Toplic se odvijajo med 1. in 5. aprilom 2021 na Facebook in Instagram strani TIC Moravske Toplice.Letošnje velikonočne praznike bomo ponovno praznovali umirjeno in v varnem zavetju svojih domov. Ker pa velika noč simbolizira upanje in veselje ter zmago življenja nad smrtjo, vas TIC Moravske Toplice vabi, da z njimi doživeto soustvarjate velikonočne zgodbe na spletu in proslavite tudi čas pomladnega cvetenja in prebujanja narave.

Z namenom nagovoriti najmlajše občinstvo je TIC Moravske Toplice k soustvarjanju velikonočnega dogajanja na spletu povabil otroško animatorko Mišo Zečević. V prvi ustvarjalni video delavnici za otroke sledi prikaz enostavnega okraševanja remenk z bleščicami in čarobnim prahom, odrasli pa boste dobili namig, kako do svetlikajočih jajc, pobarvanih s teranom. Ker ustvarjalnost ne pozna meja, bodo otroci v drugi ustvarjalni delavnici iz papirja izdelali zajčkov podstavek za remenke. Tisti najmlajši in mladi po srcu, ki se najbolj svobodno izražajo skozi ples, bodo lahko v plesni video delavnici zaplesali na Mišino pesmico Zajčkov ples.


V video vsebinah se pojavi tudi TIC-ov zajček, ki je nadvse radoveden, njegova zajčja igrivost in nagajivost pa je razlog, da nam mestoma marsikakšno tudi zagode, zato spremljajte tudi njegove zajčje velikonočne prigode.


TIC Moravske Toplice skuša tudi z organizacijo virtualnih dogodkov komunicirati edinstvenost lokacijske umeščenosti in vpetosti v lokalni prostor. Tako se sila potepuški TIC-ov zajček, ki te dni raznaša remenke po občini Moravske Toplice, pomika od znane do manj znane turistične lokacije in pošilja fotografije. Skozi pet nagradnih vprašanj sledilci na družbenih omrežjih morajo iz objavljene fotografije uganiti in navesti lokacijo kje se nahaja zajček in na tak način spoznavamo občino Moravske Toplice.


Poleg interakcije z nagradnimi vprašanji bo TIC Moravske Toplice povabil sledilce k posredovanju fotografij z velikonočno tematiko, zbiral pa bo tudi velikonočne šege in navade, ki veljajo v vašem kraju. Tako se bo tudi za odrasle našlo polno zanimivih vsebin, ki se dotikajo tudi prekmurske velikonočne kulinarike.


Vüzenske spletne zgodbe med 1. in 5. aprilom lahko spremljate na:

Facebook strani:  https://www.facebook.com/TIC.MoravskeToplice

Instagram strani:  https://www.instagram.com/moravsketoplice/


Dodatne informacije/gradivo: TIC Moravske Toplice, 031 323 266 (Janja Bürmen)

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi