Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

V SD Jezero je aktivno

Medtem, ko v 1. državni ligi za člane in mlade tekmovanja mirujejo do 10. februarja, naši strelci in strelke uspešno tekmujejo v ostalih državnih ligah.

Ta vikend je potekal 4. krog s standardno zračno puško.

V 2. državni ligi v Ormožu je naša ekipa, v postavi Fanni Borsos, Melani Kianec in Franc Car, osvojila odlično 2. mesto ekipno. Za SD Š.K. Turnišče, ki je osvojila 1. mesto, je zaostala samo za 0,5 kroga.

Posamezno je Fanni Borsos osvojila odlično 3. mesto, Melani Kianec 4. mesto in Franc Car 19. mesto.

V 3. državni ligi v Petišovcih je naša ekipa v postavi Laura Podgoršek, Jožef Babič in Noemi Magyar osvojila solidno 11.mesto.

Posamezno je Laura Podgoršek osvojila 18.mesto, Jožef Babič 31., Noemi Magyar 34. in Tomaž Benkovič 39.mesto.

V regijski ligi s serijsko zračno puško v Murski Soboti je naša ekipa v postavi Tomaž Benkovič, Slavko Gjerek in Simon Berden, osvojila solidno 9. mesto.

Posamezno je Tomaž Benkovič osvojil 29. mesto, Slavko  Gjerek 34. in Simon Berden 35. mesto.

Že naslednji teden smo gostitelji 5. turnirja regijskih lig za mlade na našem zračnem strelišču v Dobrovniku, ko bo pri nas nastopilo preko 80 mladih strelcev in strelk iz celotne regije. Tekmovanje bo potekalo na 8 elektronskih tarčah od četrtka do sobote v popoldanskih in večernih urah.

V 1 tednu februarja pa smo domačini še 5 turnirja regijske lige s serijsko zračno puško.

V februarju je koledar tekmovanj izredno napolnjen in vsak konec tedna bo kakšno tekmovanje, isto tako tudi v mesecu marcu.

Vsem tekmovalcem iskrene čestitke.

 

Lep strelski pozdrav!

 

SD JEZERO Dobrovnik

Tomaž Benkovič

Oglejte si tudi