Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
13°C
3°C
Oceni objavo

Obvestilo staršem učencev Dvojezične osnovne šole Dobrovnik

Spoštovani starši!

V novem šolskem letu 2022/2023 bodo učenci uporabljali naslednje učbenike in delovne zvezke (glejte prilogo), ki jih je predlagal strokovni aktiv, potrdila pa sta jih ravnateljica in svet staršev.

Učbenike dobijo vsi učenci v šoli iz učbeniškega sklada in zanje ni treba plačati uporabnine. Prav tako dobijo v šoli dvojezične delovne zvezke, ki jih plačate jeseni s položnico. Delovni učbeniki za madžarski jezik kot materni jezik in jezik okolja se plačajo iz sredstev Madžarske samoupravne narodne skupnosti. Ostale delovne zvezke (enojezične slovenske) in potrebščine kupite starši.

Na povezavi Kopija nova (posredovani po elektronski pošti, ali objavljeni na spletni strani šole) boste lahko naročili enojezične delovne zvezke in potrebščine. Vendar naročanje preko Kopije-nove ni obvezujoče. Seznam si lahko skopirate in naročite kje drugje. Ta seznam velja samo za našo šolo.

V kolikor boste imeli kakšna vprašanja, se obrnite na skrbnico učbeniškega sklada na telefon 02 578 90 87, ali razrednika.

Skrbnica učbeniškega sklada

Agata Horvat

Oglejte si tudi