Logo MojaObčina.si
DANES
3°C
4°C
JUTRI
4°C
1°C

Razkošje cvetov in vonjav v vrtnariji Adamič

Vabljeni na vrtnarijo Adamič, kjer vas bosta vrt trajnic in razkošje pisanih cvetov nadvse očarala!

Bolj cvetoči podobi slovenske dežele, pomaga cveteti tudi naša vrtnarija. Na prekmurski ravnini, na obronkih krajinskega parka goričko, smo se specializirali za vzgojo vrtnih trajnic. Trajnice so zelo velika skupina rastlin, ki nas očarajo s svojo pestrostjo in lepoto.

Trajnice so zelo velika skupina rastlin, ki nas očarajo s svojo pestrostjo in lepoto. Ob pogledu na gredice, vrtove, in skalnjake posajene s trajnicami zaigra srce. Ob vsakem letnem času nam različne strukture listja, barve in oblike, še posebej, ko se pridruži cvetenje, pričarajo nasmeh na obraz in pobožajo dušo. Pri nas bodo tako ljubitelji trajnic, kakor tudi strokovnjaki na področju vrtnarstva ter cvetličarstva našli pester izbor kvalitetnih trajnic.

Rastline so gojene pri nas in so zato prilagojene našim rastnim razmeram (pozimi -25°C, poleti nad +30°C). Posebnost! Pri nas najdete največji sortiment netreskov - Sempervivum v Sloveniji. Beležimo že čez sto različnih sort netreskov, gojenih pri nas. Veseli bomo Vašega obiska na naši vrtnariji, kjer Vam bomo z veseljem svetovali in ustregli Vašim željam.


Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi