Logo MojaObčina.si

Dobrova-Polhov Gradec

JUTRI
14°C
-1°C
PET.
18°C
-1°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Sreda, 20. Marec. 2019

Bančni svetovalec (m/ž)

Opis dela: proaktivno trženje bančnih in finančnih storitev, opravljanje poslov osnovnega bančništva, finančno svetovanje komitentom v osnovni obravnavi, opravljanje poslov plačilnega prometa, blagajniških in trezorskih poslov, spremljanje poslovanja komitentov, usmerjanje strank, obiskovanje in pridobivanje komitentov, spremljanje dogajanja na trgu, izdelovanje predlogov za odločanje,..
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sreda, 20. Marec. 2019

Bančni svetovalec (m/ž) - DČ

Opis dela : proaktivno trženje bančnih in finančnih storitev, opravljanje poslov osnovnega bančništva, finančno svetovanje komitentom v osnovni obravnavi, opravljanje poslov plačilnega prometa, blagajniških in trezorskih poslov, spremljanje poslovanja komitentov, usmerjanje strank, obiskovanje in pridobivanje komitentov, spremljanje dogajanja na trgu,..
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 21. Marec. 2019

Samostojni skrbnik gospodarskih družb (m/ž)

Ali ste zavzeti in neutrudni pri iskanju najboljše rešitve za stranke, vas veseli tako delo v pisarni kot na terenu in imate izkušnje s področja skrbništva strank?
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 22. Marec. 2019

Samostojni strokovni sodelavec v računovodstvu (m/ž)

Vaše naloge bodo: knjiženje najemnin po standardu IFRS 16, knjiženje ostalih poslovnih dogodkov, izdelava računovodskih izkazov in priprava poročevalskega paketa po slovenskih in mednarodnih računovodskih standardih, poročanje na AJPES, SURS, BS,...
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 25. Marec. 2019

Finančni knjigovodja

Pričakujemo: najmanj VI. stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne finančno-računovodske smeri, dobro poznavanje slovenskih računovodskih standardov in davčne zakonodaje, samoiniciativnost, motiviranost, proaktivnost, sistematičnost ter veselje do dela v timu, natančnost in odgovornost pri delu, najmanj 2 leti delovnih izkušenj v računovodstvu.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Torek, 26. Marec. 2019

Samostojni svetovalec v skupini Srednje velika podjetja za osrednjo regijo (m/ž)

Sodelavci v skupini Srednje velika podjetja medse vabijo novega sodelavca z izkušnjami pri pridobivanju strank in skrbi za obstoječi segment strank banke, finančnem in investicijskem svetovanju strankam, učinkoviti navzkrižni prodaji ter skrbi za konstantno izboljšavo ponujenega servisa in vzdrževanju odličnih odnosov s strankami.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Torek, 26. Marec. 2019

Samostojni strokovni sodelavec (m/ž), v Poslovnem področju, v Službi za finance in računovodstvo, v Oddelku za računovodstvo

Opravljanje najzahtevnejših del s področja dela, pripravljanje projektnih nalog, vodenje projektov, sodelovanje pri pripravi poslovnega načrta, pripravljanje pogodbenih dokumentov, predlaganje novih metod tehnik in postopkov dela, pripravljanje strokovnih podlag in internih aktov, sodelovanje pri usposabljanju sodelavcev, vodenje evidenc, izdelovanje analiz in pripravljanje poročil.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Torek, 26. Marec. 2019

Strokovni sodelavec za kontroling m/ž

Vaše naloge bodo obsegale: Zbiranje, analiza podatkov in priprava poročil za različne namene, analiziranje poslovnega delovanja, vitalnih procesov, ter oblikovanje in usklajevanje predlogov za optimizacijo poslovanja , oblikovanje in predstavitev finančnih podatkov ter analiz za zunanje uporabnike,...
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Torek, 26. Marec. 2019

Sodelavec/-ka v oddelku obračuna plač

Pričakujemo: zaključena najmanj V. stopnja izobrazbe, znanje nemškega ali angleškega jezika, izkušnje s področja obračuna plač so prednost, dobro poznavanje računalniških orodij (MS Office, Windows), vestnost, zanesljivost in samostojnost pri opravljanju dela, dobre komunikacijske sposobnosti in timsko delo, organizacijske sposobnosti, nekaznovanost.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 28. Marec. 2019

Sodelavec za kontroling portfelja

Naša pričakovanja: vsaj VI. stopnja izobrazbe naravoslovne ali druge ustrezne smeri, delovne izkušnje na področju upravljanja s tveganji, v mednarodnih družbah/bankah so prednost...
Moje Delo