Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Dogodki in novosti v decembru

Prihaja najbolj praznični del leta. Čas, ko se imamo najlepše, in ko se spomnimo na vse, ki jih imamo radi. Vzemimo si predvsem čas in pozornost za tiste, ki jih že dolgo nismo videli, saj je to lahko največje darilo. Ne pozabimo pa na ukrepe in priporočila. 

 

Vsi ste vljudno vabljeni, da nas spremljate tudi preko naših družbenih omrežij, zato da boste vedeli, kdaj bo kakšen dogodek. Obiščite turistično spletno stran www.visitpolhovgradec.si, FB stran Blagajeva dežela, igrivo zaledje Ljubljane, FB stran Polhov doživljajski park, FB stran Grajske poroke ali Instagram profil Polhograjska graščina

Še vedno se moramo držati ukrepov in priporočilzato dogodkov še ne izvajamo. Po koncu epidemije vljudno vabljeni, da nas obiščete.  Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ostanimo zdravi!

 

Polhov doživljajski park

Polhov doživljajski park je zasnovan tako, da skozi preplet pravljičnega in resničnega sveta  ustvarja doživetja, ki otroke spodbujajo h gibanju v naravi in jih na nevsiljiv način učijo o naravi in kulturi Polhovega Gradca. Spodbujajo jih k lastnemu razmišljanju in razvijanju odnosa do narave ter budijo njihovo domišljijo in ustvarjalnost. Vrhunsko doživetje za družine z otroki! 
Polhov doživljajski park je odprt vse dni v tednu, 10.00─16.00, vstopnice lahko kupite v graščini.
V primeru slabega vremena imamo zaprto (preverite na Facebook strani Polhov doživljajski park). Obiskovalce prosimo, da upoštevajo navodila in ukrepe. 

 

Prižig luči v grajskem parku

V petek, 4. decembra ob 17.30, bomo v grajskem parku prižgali luči, in s tem stopili v praznični december. Miklavževega sejma letos zaradi epidemije ne bo. 

 

Nočna dogodivščina z interpretativnim vodnikom

V soboto, 19. decembra, ob 17. uri, vljudno vabljeni v Polhov doživljajski park z interpretativnim vodnikom, s katerim boste polhu Rogoviležu poiskali dom, ko se že stemni. S seboj morate obvezno imeti lučko za na glavo. Programu se pridružite z nakupom  vstopnice za Polhov doživljajski park.

 

Ogled Polhovega doživljajskega parka z vodenjem

V nedeljo, 20. decembra, ob 10. uri, vljudno vabljeni v Polhov doživljajski park z interpretativnim vodnikom, s katerim boste polhu Rogoviležu poiskali dom. Programu se pridružite z nakupom  vstopnice za Polhov doživljajski park.

 

Mozartovi dnevi
Festival ljubiteljev klasične glasbe se nadaljuje, 20. decembra ob 17. uri, vabljeni na 215. Mozartove družinske dneve. Pred udeležbo preverite, ali bo dogodek potekal v graščini, ali na spletu.


Poroka v romantični Polhograjski graščini, le korak iz Ljubljane
V romantični Polhograjski graščini lahko sklenete poročno zaobljubo v poročni dvorani ali v paviljonu v grajskem parku, poročno slavje pa nadaljujete v parku, največkrat kar pod stoletno grajsko lipo. Uradne ure za poroke so ob sredah med 12. In 18. uro, vendar le ob predhodni najavi in upoštevanju ukrepov. 

 

Koledar dogodkov 2021

Društva in določeni posamezniki, ki ustvarjate dogodke, boste preko elektronske pošte prejeli obrazec za oddajo podatkov za dogodke v letu 2021. Obrazec bo na voljo tudi na spletni strani in na družbenih omrežjih. 

 

 

DELO V KNJIŽNICI POLHOV GRADEC

Iščemo kandidata za delo v knjižnici. Pričakujemo predvsem samostojnost, zanesljivost in komunikativnost. Zagotavljamo strokovno uvajanje in pomoč pri delu.

Delo poteka 2-krat tedensko po 2 uri v Knjižnici Polhov Gradec in je primerno tudi za študente ali upokojence.

Z delom bi nastopili v januarju 2021.

 

Kandidati prijave pošljite na e-naslov barbara.marincic@mklj.si

 

 

 

Pišite, pokličite, spremljajte, za vas smo na voljo: 

T: 031 776 259 
E: info@grad-polhovgradec.si 
www.grad-polhovgradec.si    www.visitpolhovgradec.si
Spremljajte nas tudi na FB strani Blagajeva dežela, igrivo zaledje Ljubljane in na Instagram profilu Polhograjska graščina

Pripravili: Julija Buh in Nina Slana

 

Oglejte si tudi