Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

4. Blažev nogometni turnir trojk

V nedeljo, 14. 6. 2020, je na prenovljenih športnih površinah pri Osnovni šoli Polhov Gradec potekal sicer tradicionalno majski turnir v nogometu. Člani Športnega društva Setnik smo organizirali že 4. Blažev turnir trojk, ki se ga je udeležilo kar 13 ekip. Čeprav vremenska napoved pred začetkom dogodka ni bil prav obetavna, so visoke temperature in sonce, ki je pregnalo oblake, poskrbeli, da so vsi igralci in obiskovalci uživali v prijetnem nedeljskem dnevu. Organizatorji smo poskrbeli za vse; hrano, pijačo in zabavni program, saj je dogajanje popestril še Žiga Tominec, ki je s povezovanjem dogodka in komentiranjem tekem poskrbel za odlično vzdušje v srcu Polhovega Gradca. 

Pokal je na koncu najvišje dvignila ekipa Tiki taka, drugo mesto je zasedel ŠD Špik, tretje pa ŠD Šentjošt. Vse ekipe so pokazale, da so v odlični pripravljenosti, še posebej pa se je izkazal podmladek društva, ekipa ŠD Setnik Junior.

Člani ŠD Setnik čestitamo zmagovalcu turnirja in se zahvaljujemo vsem, ki so pripomogli k organizaciji dogodka, še posebej pa Gostilni Pograjski dom in podjetju Storitve s TGM Andrej Trobec s.p.

Se vidimo septembra na našem naslednjem turnirju! 

 

ŠD Setnik, fotografije: Polona Gerjol, Lucija Rus

Oglejte si tudi