Logo MojaObčina.si

Dobrova-Polhov Gradec

DANES
23°C
5°C
JUTRI
23°C
4°C
Deli
3661

Trendi, inovativnost in ustvarjalnost v turizmu

Občina je v preteklih letih veliko pozornosti namenila razvoju, sodelovanju, promociji in trženju turističnih programov. Pridobili smo znak zelena turistična destinacija, ki ponudnikom v občini odpira nove možnosti promocije in trženja.

Čas je, da stopimo še korak naprej, in vabimo vas na predavanje, na katerem bomo izvedeli več o:

- trendih v turizmu, ki so nam lahko v pomoč pri nadaljnjem razvoju turističnih produktov (ključni trendi, ki krojijo turistično ponudbo in povpraševanje po vsem svetu, s primeri dobrih praks),

- inovativnosti in ustvarjalnosti v turizmu: vpogled v možnosti za bolj domiselne, drugačne in zanimivejše produkte oziroma doživetja (s primeri dobrih praks).

Predavanje bo v četrtek, 10. januarja, od 15. do 18. ure v Polhograjski graščini.

Da bo predavanje res nekaj posebnega, smo kot predavatelja povabili Matejo Gruden, dolgoletno turistično novinarko Dela, zdaj pa urednico turistične revije Lipov list, predavateljico o trendih v turizmu in nosilko predmeta Turizem in doživetij v Visoki šoli za trajnostni turizem Erudio, ter dr. Andreja Pompeta, ki ga bogatijo tridesetletne izkušnje iz vodenja ustvarjalnosti ter spodbujanja inovativnosti in trženja v turizmu. Kot projektni in kreativni vodja ter soustvarjalec je deloval pri projektih Slovenija – moja dežela, I FEEL SLOVENIA, znamka Bled in mnogih drugih. Je zelo priljubljen predavatelj v podjetjih, na fakulteti in kongresih ter neumoren motivator, moderator, svetovalec in pisec člankov ter knjig. V prostem času ustvarja glasbo in kolesari vsepovsod. Andrej in Mateja sta pod okriljem Brand Business School skupaj izvedla tudi številne delavnice za razvoj turizma in različne projekte za slovenske destinacije.

Delavnice so brezplačne, obvezne so prijave, ki jih pošljite na naslov helena.cuk@dobrova-polhovgradec.si do 7. januarja.

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi