Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Jole Cole ima pisma!

Prihaja tisti čas v letu, ko bi se moral čarodej Jole Cole skupaj z dobrimi možmi odpraviti po Sloveniji in razveseljevati otroke, a mu je letos načrte preprečil novi koronavirus. Tako kot kulturni delavci in številni samostojni podjetniki je tudi on prisiljen v iskanje alternativnih rešitev, s katerimi bi lahko otrokom, ki tako kot vsako leto še vedno nestrpno pričakujejo obisk vsaj enega od dobrih mož, pričaral lepe decembrske praznike. 

Po njegovih besedah so se za dobro rešitev izkazala pisma, ki jih bodo letos dobri možje kar sami poslali otrokom. Slednji naj bi tako videli, da Miklavž, Božiček in Dedek Mraz kljub nastali situaciji, nikakor niso pozabili nanje, obenem pa dobili občutek, kot da so jih dobri možje osebno obiskali.  

»Otroci bodo najprej dobili uvodno pismo, v katerem jih bo dobri mož obvestil, da jih bo letos obiskal na malce drugačen način,« je povedal Jole Cole. Razložil je, da potem pride obdobje pričakovanja, ko otrok čaka na tisto pravo pismo, to pa prispe skupaj z darilom. V pismu bodo dobri možje pripovedovali o svojih dogodivščinah in podelili še nekaj nasvetov za preživljanje prostega časa stran od računalniških zaslonov. »Pismu pa je priložena tudi šifra,« je dodal, »s katero si lahko otroci na moji spletni strani ogledajo video, v katerem jih pozdraviva tako jaz kot tudi eden izmed dobrih mož.« Poudaril je še, da upa, da bo tako staršem in otrokom uspel polepšati letošnji, malce drugačen, praznični december. 

Oglejte si tudi