Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Iščemo prostovoljce za učno pomoč in psihosocialno podporo družinam

Iščemo nove prostovoljce_ke za učno pomoč na daljavo.

 

ZAKAJ?

V okviru Rdečega križa Slovenije - Območnega združenja Ljubljana zaznavamo vse večje potrebe šolarjev in dijakov po učni pomoči, zato želimo okrepiti ekipo prostovoljcev za pomoč otrokom pri šolanju na daljavo.

 

KAKO?

V sodelovanju s svetovalnimi službami osnovnih in srednjih šol ter v skladu s potrebami, ki jih zaznavamo med učenci in dijaki v času šolanja od doma, izvajamo program UP - Učna pomoč in psihosocialna podpora družinam.

 

KAJ, KJE, KDAJ?

Prostovoljsko delo združuje UČNO pomoč in TEHNOLOŠKO podporo, v širšem kontekstu pa predstavlja celostno psihosocialno podporo otroku in staršem. Delo poteka na daljavo z uporabo spletnih komunikacijskih kanalov, med tednom, po individualnem dogovoru z otrokom.

 

Vsi, ki ste tehnološko iznajdljivi in želite otrokom nuditi podporo ter učno pomoč na daljavo, prijazno vabljeni, da se kot prostovoljci_ke pridružite programu UP. Prijave sprejemamo na povezavi https://bit.ly/368qpUc. Za več informacij smo dosegljivi na številki 01 62 07 290 ali na e-naslovu izmenjevalnica@rdecikrizljubljana.si.

 

Veseli bomo vaših prijav!

Oglejte si tudi