Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Piknik DU DOBROVA PR' PREK, 31. 5. 2023

In sonce je posijalo ter pozlatilo jubilejni piknik DU DOBROVA, ki smo ga organizirali v luči 70 let našega društva v gostoljubnem gostišču  PR' PREK.

V jubilejnem letu, ko mladi po srcu iz DU Dobrova praznujemo 70 let aktivnega delovanja v skupno dobro in veselje vseh Dobrovčanov, smo ponovno organizirali tradicionalno društveno srečanje s piknikom v prijetnem okolju PR' PREK na Šujici.

Kljub začetnim dežnim kapljam smo se zbrali skoraj vsi prijavljeni in ob domači prijetni glasbi  harmonikarjev Rajka in Toneta smo z upanjem zrli v oblačno nebo, ki se je kmalu razjasnilo. In posijalo je SONCE in nas razveseljevalo skupaj s harmonikarjema v nadaljevanju srečanja.

Ob dobri hrani in zdravici smo klepetali, obujali spomine ter načrtovali naše aktivnosti. In nekateri so izrazili svoje veselje tudi s plesom.

Srečanja se je udeležilo 134 članov, spoznali smo tudi nove člane in se razveselili naših najstarejših članic in članov.

Posebne pozornosti sta bila deležna g. Jože  (97 let) in ga. Natalija (95 let), ki sta nas navdušila s svojim optimizmom in žarom.


Popoldne je kar prehitro minilo in ob zaključku smo polni energije po dobri hrani in pred vsem po prijetnem druženju odhiteli domov v upanju, da se kmalu srečamo na naših pohodih, na krožkih in na nordijski hoji ter  na rekreaciji v Šoli zdravja in seveda, čez eno leto ponovno v prijaznem okolju PR' PREK.

Besedilo in slike: A. Grosek


Oglejte si tudi