Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Ali veste, da se občina Dobrova - Polhov Gradec nahaja tudi na portalu Moja občina?

V stalni rubriki Ali veste? so občanom predstavljene koristne informacije, zanimivosti in spremembe, ki se nanašajo na življenje v občini Dobrova - Polhov Gradec in večinoma odgovarjajo na pogosta vprašanja, ki jih občani naslovijo na Občino.

Občina Dobrova - Polhov Gradec ima vzpostavljeno svojo uradno spletno stran www.dobrova-polhovgradec.si, na kateri objavlja vse aktualne informacije, občani pa se lahko preko te strani naročite tudi na prejemanje novic o aktualnih zaporah cest, dogodkih, projektih in vseh drugih pomembnih spremembah in novostih.

Občina Dobrova - Polhov Gradec se nahaja tudi na spletnem portalu Moja občina, ki pa ni uradna občinska spletna stran, a vendar lahko na njej najdete številne novice o dogajanju v naši občini. Spletni portal omogoča enostavno soustvarjanje vsebin tudi vsem zainteresiranim posameznikom, društvom in podjetjem v vseh slovenskih občinah – to pomeni, da lahko občani delite svoje vsebine preko portala Moja občina. Portal Moja občina pa svoje objave deli tudi na Facebook profilih. Za nas je zagotovo najzanimivejši Dobrova - Polhov Gradec MojaObčina.si.

 

Občina Dobrova - Polhov Gradec

Oglejte si tudi