Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Županov koledar

Delo župana je razgibano in zanimivo, predvsem pa zahteva popolno predanost kraju, občanom in njihovim potrebam. Občanom zato želim ponuditi vpogled v moje delo župana občine Dobrova - Polhov Gradec, ki ga letos z veseljem opravljam že 11. leto. Vsak mesec si boste lahko ogledali izsek iz mojega rokovnika, ki ga redno polnijo sestanki, srečanja z občani in druge obveznosti. Franc Setnikar, župan

4. 5. 2021: Opravil sem intervju za Radio Slovenija o gradnji čistilne naprave Dobrova.

5. 5. 2021: Z ravnateljem OŠ Dobrova Viljemom Kovačičem in predstavnico vrtca Mojco Kogoj smo se srečali v zvezi s prestavitvijo avtobusne postaje iz središča Dobrove v bližino stavbe vrtca Dobrova.

7. 5. 2021: Udeležil sem se sestanka s PGD Zalog glede nakupa novega gasilskega vozila za gašenje gozdnih požarov.

10. 5. 2021: V družbi športnikov, društev in predstavnikov krajevnih skupnosti iz občine Dobrova - Polhov Gradec sem na igrišču pri OŠ Dobrova nosil slovensko olimpijsko baklo.

12. 5. 2021: Z županom občine Gorenja vas - Poljane Milanom Čadežem, direktorico občinske uprave občine Škofja Loka Špelo Justin in direktorjem Razvojne agencije Sora Gašperjem Klečem v zvezi z ureditvijo vrha Pasje ravni, kjer se nahaja občinska tromeja.

12. 5. 2021: Udeležil sem se sestanka s podjetjem RUNE glede izgradnje širokopasovnega omrežja v občini Dobrova - Polhov Gradec.

19. 5. 2021: Sestali smo se s podjetjem Telekom v zvezi z nadaljevanjem izgradnje optičnega omrežja v občini Dobrova - Polhov Gradec. Predstavili smo jim načrtovane investicije na cestnem in vodovodnem omrežju, da bi njim in ostalim zainteresiranim ponudnikom omogočili gradnjo optičnega omrežja sočasno z izvedbo predstavljenih projektov.
Pogovarjali smo se tudi o možnosti gradnje omrežja na Osredku sočasno z rekonstrukcijo ceste oz. o nadgradnji obstoječe kabelske kanalizacije po predlogu prebivalcev Osredka.

20. 5. 2021: Skupaj z veleposlanikom Irske Mylesom Geiranom in ravnateljem OŠ Dobrova Viljemom Kovačičem smo posadili lipo, ki nam jo je podarilo Veleposlaništvo Irske.

27. 5. 2021: V Črnem Vrhu sem si ogledal novo asfaltirano pot pod pokopališčem.




Že od leta 2010 ima župan Franc Setnikar v želji po aktivnem in ažurnem reševanju težav in izzivov vsako sredo med 12. in 17. uro vrata svoje pisarne odprta. Tako vsako leto sprejme okrog sto občank in občanov, s katerim poskušajo poiskati rešitev za nastalo težavo. Zaradi lažje organizacije se je za termin sestanka potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 01/3601-800.



Oglejte si tudi