Logo MojaObčina.si

Dobrova-Polhov Gradec

DANES
29°C
16°C
JUTRI
28°C
14°C
4432

Kar 26 učencev in učenk prejelo posebno županovo priznanje

Župan Franc Setnikar je v četrtek, 23. junija 2022, v Polhograjski graščini sprejel 26 učencev in učenk OŠ Polhov Gradec in OŠ Dobrova, ki so vseh devet let šolanja dosegli odlični uspeh, in njihove ponosne družine. Sprejema sta se udeležili tudi obe ravnateljici, Ilinka Kucler in Sonja Bregar Mazzini, in razredniki letošnjih devetošolcev.

Ob tej priložnosti je župan učencem namenil številne spodbudne besede in poudaril, da so mladi izredno pomembni za razvoj in napredek naše občine. Učencem pa je podaril tudi priznanje županova petica, ki jih bo opominjalo, kako uspešno so opravili prvi del svoje izobraževalne poti. Sprejem je z glasbenimi točkami popestril trio v zasedbi Laura Cankar, Vili Koprivec in Borut Setničar. Gostje pa so četrtkov večer zaključili s prijetnim druženjem ob pogostitvi.

Županovo petico so prejeli učenci in učenke OŠ Polhov Gradec: Jakob Čepon, Jošt Dolinar, Hana Grbec, Črt Janša, Ilonka Krivokapič, Borut Kutin, Timotej Mrzlikar, Živa Rus, Lucija Škof, Laura Trnovec in Manca Trnovec; in naslednji učenci in učenke OŠ Dobrova: David Alič, Bine Gabrijel, Enej Lah Pečnik, Nik Lango, Lina Tisa Möscha, Teja Mihelač, Benedikt Marij Novak, Lan Ostanek, Urban Perko, Kim Potočnik, Gaber Sečnik, Jerneja Stopar, Brina Šerbec, Neža Tehovnik in Tjaša Urbančič.


l.o.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi