Logo MojaObčina.si

Dobje

DANES
19°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C

Ljudska univerza Šentjur vabi k vpisu v brezplačne izobraževalne programe, namenjene odraslim prebivalcem podeželja.

Vabimo vas na uvodno srečanje javno-veljavnega programa Usposabljanje za življenjsko uspešnost - Izzivi podeželja (120 ur), ki bo potekalo v ponedeljek, 15. marca, ob 16. uri na Ljudski univerzi Šentjur.


Izobraževalni program namenjen odraslim prebivalcem podeželja, ki so motivirani za pridobitev temeljnih spretnosti in novih znanj, za izboljšanje svojega ekonomskega in socialnega položaja na podeželju ter za izvajanje dejavnosti na podeželju (osebno dopolnilno delo ali dopolnilne dejavnosti na kmetiji). Program nudi kvalitetna predavanja iz področja komunikacije, marketinga, trženja, računalništva, oglaševanja, kaj je lahko na podeželju priložnost, narava-koristimo njene sadove, jejmo domače doma pridelano hrano (priprava jedi v kuhinji), turizem na podeželju, priprava ter izdelava poslovnega načrta, prestavitev le-tega...Program nudi tudi veliko ogledov primerov dobrih praks, v program so vključeni tudi strokovnjaki s področja zakonodaje v zvezi z dopolnilno dejavnostjo kakor tudi osebnim dopolnilnim delom, informiranje o možnostih financiranja, finančne spodbude…

Program se zaključi z izdajo javno-veljavnega potrdila MIZŠ.

Lahko pa ponudimo tudi brezplačna 40-urna programa Komunikacije z veščinami javnega nastopanja in  Tehnologija me ne bo povozila, prednost pri vključitvi pa imajo starejši nad 45 let in nižje izobraženi.

Program sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropski socialni sklad v okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc za obdobje 2018-2022.


Alenka Testaniere, mag. turizma, prof. francoskega jezika s književnostjo in umetnostne zgodovine
Organizatorica izobraževanja odraslih

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi