Zakaj mladi mladim?
Radi bi mladim sladkouscem (do 30 let) približali vrhunsko ustvarjalno kuhinjo.
Kdaj mladi mladim?
1. 2. - 10. 2. 2019
Kaj nudimo mladi mladim?
30% popust na izbrani chefov jedilnik.
Pri kuhanju in strežbi bodo pomagali MLADI študentje višjih šol.
Posebno ponudbo za mlade nudijo naslednji chefi - člani društva JRE:
Uroš Fakuč - DAM restavracija, Nova Gorica (info@restavracija-dam.si)
Tanja in Damir Pintarič - Gostilna Rajh, Bakovci (info@rajh.si)
Tadej Gašparin - Restavracija Pikol, Nova Gorica (info@pikol.si)
Uroš Štefelin - Vila Podvin, Radovljica (info@vilapodvin.si)
Ksenija in Martin Mahorčič - Gostilna Mahorčič, Rodik (info@gostilna-mahorcic.si)
Boštjan Rakar - Gostilna Rakar, Gorenje Ponikve (info@rakar.si)
Marko Pavčnik - Pavus - Tabor Castle, Laško (info@pavus.si)
Janko Franetič in Tomaž Bevčič - Rizibizi, Portorož (info@rizibizi.si)
Urh Kapelar in Ana Justin - Skipass restavracija, Kranjska Gora (info@skipasstravel.si)
David Vračko - Mak, Maribor (info@restavracija-mak.si)
Gašper Puhan - Galerija okusov, Petrovče (info@galerijaokusov.si)
Luka Košir - Gostišče Grič, Horjul (info@gric.si)
Andrej Repovž - Gostilna Repovž, Šentjanž (info@gostilna-repovz.si)
Izberite želeno restavracijo in rezervirajte!
Rezervacija je obvezna.
V Laškem, v restavraciji Pavus na Gradu Tabor, rezervacije sprejemamo po elektronski pošti, info@pavus.si ali po telefonu 03 62 00 723.
Ponudba velja za mlade do dopolnjenega 30,99 leta in velja le v primeru, da celotno omizje izpolnjuje starostni pogoj in vsak predloži osebni dokument.
Kdo smo?
Smo mlajši gostinci, povezani v mednarodno združenje JRE, Jeunes Restaurateurs de Europe (Mladi gostinci Evrope). Družijo nas talent, strast do gostinskega poklica ter želja po izmenjavi izkušenj. Povezali smo se z višjimi gostinskimi šolami in v svoje ustvarjanje vključili mlade ter skupaj gradimo kulinarično prihodnost Slovenije.