Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

Aktualne novice AVGUST

Razvojna agencija Savinjske regije, RASR d.o.o. 

Ulica XIV. divizije 12, 3000 Celje 

Tel: 03 589 40 82 

Info: razvojna.agencija@rasr.si

www.rasr.si

 

JAVNI RAZPIS ZA DODELITEV KADROVSKIH ŠTIPENDIJ V SAVINJSKI REGIJI

Objavili smo razpis za sofinanciranje kadrovskih štipendij delodajalcem s sedežem v »Savinjski statistični regiji« za šolsko/študijsko leto 2016/2017. 

PRIJAVITELJI: Na javni razpis se lahko prijavi delodajalec, ki je pravna oseba zasebnega prava, javni zdravstveni zavod ali fizična oseba (s.p.) s sedežem ali poslovno ali drugo enoto na območju Savinjske statistične regije, ki prvič v šolskem/študijskem letu 2016/2017 dodeljuje in izplačuje kadrovske štipendije skladno z ZŠtip-1.

ROK ZA PRIJAVO: Do porabe sredstev, oziroma najdlje do vključno 30. 09. 2017.

 

 

REGIJSKA GARANCIJSKA SHEMA V SAVINJSKI REGIJI (RGS Savinjska)

Objavili smo drugi razpis za Regijske garancijske sheme za Savinjsko regijo za leto 2017

Predmet razpisa so garancije Regijske garancijske sheme v Savinjski regiji (RGS Savinjska) za bančne kredite, ki jih RASR kot izvajalec razpisuje po Pogodbi o dolgoročni finančni vlogi Slovenskega regionalno razvojnega sklada na območju Savinjske regije in v sodelovanju z bankami. 

Cilj javnega razpisa je pospeševanje razvoja malega in srednjega gospodarstva in pridobitne dejavnosti podjetnikov v Savinjski regiji.

Na razpisu lahko kandidirajo upravičenci (podjetja) iz občin Savinjske regije.  

ROK ZA PRIJAVO: do porabe sredstev oz. najkasneje do 15.5.2018.

 

 

AKTUALNI RAZPISI

Spodbude za MSP za razvoj in uvajanje novih produktov v lesarstvu 2.0

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je 10.7.2017 objavil razpis
Spodbude za MSP za razvoj in uvajanje novih produktov v lesarstvu 2.0.

Rok za prijavo: 16.8.2017.

RAZPISNA DOKUMENTACIJA


Javni razpis za sofinanciranje operacij ekonomsko-poslovne infrastrukture v letih 2017 in 2018

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje dogra­ditve ali razširitve gospodarske javne infrastrukture in sicer: prometne infrastrukture, energetske infrastrukture, komunalne infrastrukture in infrastrukture za telekomu­nikacije na območjih obstoječih ekonomsko-poslovnih con. Pri tem se za ekonomsko-poslovno cono šteje območje več stavbnih zemljišč, ki so v prostorskih aktih prijavitelja opredeljena kot območja proizvodnih dejav­nosti, površine za industrijo in/ali gospodarske cone.

RAZPISNA DOKUMENTACIJA 

 

Javni razpis za dodeljevanje spodbud v okviru iniciative EUREKA 2017

Predmet razpisa je sofinanciranje slovenskega dela mednarodnih raziskovalno - razvojnih projektov, ki so potrjeni na zasedanjih programa EUREKA s strani Odbora Visokih predstavnikov programa EUREKA (network project) ali v okviru ene od dveh strateških iniciativ znotraj EUREKA tj. »dežnik« ali »grozd« (umbrella, cluster). 

Upravičenci/ciljna skupina so pravne in fizične osebe, ki v Sloveniji opravljajo pridobitno dejavnost, in izpolnjujejo pogoje za kandidiranje, navedene v razpisu.

RAZPISNA DOKUMENTACIJA


Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje izvajanja RRI projektov podjetij ali konzorcijev podjetij, katerih projektni cilj mora biti nov ali izboljšan izdelek, proces ali storitev, razvit do stopnje, da je potrjen v končni obliki ter primeren za uporabo v realnem okolju. Slednje pomeni uporabo izdelka, procesa ali storitve v njihovi končni obliki in v predvidenih pogojih operativne uporabe.

Upravičeni  javnega razpisa so podjetja, kot so opredeljena v skladu z Zakonom o podpornem okolju za, s sedežem v Republiki Sloveniji, ne glede na velikost podjetja. Izključeni so javni zavodi skladno z Zakonom o zavodih.  

RAZPISNA DOKUMENTACIJA

 

NOVICE

 

Prvo leto izvajanja projekta Svetovanje zaposlenim v Savinjski regiji 2016-2022

UPI-ljudska univerza Žalec od junija 2016 dalje s pomočjo finančnih sredstev Evropskega socialnega sklada, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in partnerske mreže na območju Savinjske regije vsem zaposlenim prebivalcem brezplačno zagotavlja kakovostno in celovito informiranje in svetovanje ter ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja.

Projekt je namenjen vsem zaposlenim, ki potrebujejo dodatna usposabljanja, kvalifikacije ali prekvalifikacije zaradi potreb na trgu dela in delovnem mestu oziroma si želijo povečati ali izboljšati svoje kompetence.

 

VEČ O PROJEKTU

 

MOTIVACIJSKA MISEL MESECA

 

"Velikih del ne opravimo z močjo, temveč z vztrajnostjo."

(Samuel Johnston) 

 

 

Razvojna agencija Savinjske regije, RASR d.o.o.

razvojna.agencija@rasr.si

03/589 40 82

www.rasr.si


 


 

 

 


 

 


 

Oglejte si tudi