Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Slovenija piha 0,0!

Smo sredi letošnje akcije Slovenija piha 0,0, ki poteka tudi od 2. do 20. decembra. V tem času bomo policisti poostreno preverjali psihofizično stanje voznikov. Tisti, ki bodo "napihali" 0,0, bodo prejeli letak, s katerim si bodo lahko prislužili dve vstopnici za koncert Policijskega orkestra z gostoma, Tomislavom Jovanovićem Tokcem (Dan D) ter Neisho. Skupni koncert, ki bo 15. januarja 2020 v Ljubljani, je prijazen poklon vsem, ki se za volanom obnašate odgovorno. 

 

Da bi bile naše ceste varne za vse prometne udeležence, bodo policisti v dneh od 2. do 20. decembra 2019 poostreno preverjali psihofizično stanje voznikov na cestah. Vozniki, ki bodo "napihali 0,0", bodo bližje vstopnici za udeležbo na skupnem koncertu Policijskega orkestra in gostov Tomislava Jovanovića Tokca (Dan D) ter Neishe, ki bo 15. januarja 2020 v CUK Kino Šiška v Ljubljani. Koncert Policijskega orkestra je prijazen poklon vsem, ki se za volanom obnašajo odgovorno. 0,0 vozniki bodo ob preverjanju prejeli letak, s katerim si bodo lahko na spletni strani www.nulanula.si prislužili dve vstopnici za sedaj že tradicionalni koncert v sklopu akcije Slovenija piha 0,0.

 

Za prometno varnost smo odgovorni prav vsi prometni udeleženci. Če ste uživali alkohol, ne sedajte za volan, temveč naj vozi kdo, ki alkohola ni užival, ali pa uporabite javni prevoz. Skupaj poskrbimo za varnost na naših cestah. Naj Slovenija piha 0,0!

Oglejte si tudi