Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
8°C
JUTRI
21°C
7°C
Oceni objavo

LIKOVNI IN FOTOGRAFSKI NATEČAJ

VRTCEM, OSNOVNIM ŠOLAM IN OBČANOM OBČINE ČRENŠOVCI

 

Vabilo k sodelovanju na likovnem in fotografskem natečaju

 

NAŠ KRAJ, NAŠA OBČINA – MOJ PONOS

 

Občina Črenšovci in  pripravljalni odbor za 8. občinski praznik na  Gornji Bistrici vabita k sodelovanju na likovnem in fotografskem natečaju z naslovom  Naš kraj, naša občina – moj ponos.

Otroke vrtcev, učence osnovnih šol in občane vabimo, da se odpravijo na raziskovanje svoje okolice in na papir ali v objektive ujamejo zanimive utrinke povezane z našim krajem in sloganom letošnjega občinskega praznika Naš kraj, naša občina – moj ponos.

Likovni natečaj

Vrtec (4–6 let)

1., 2. in 3. triada osnovne šole

Fotografski natečaj

2. in 3. triada osnovne šole

odrasli

 

Fotografije pošljite tako v fizični (velikost 20 x 30 cm) kot v digitalni obliki (format jpeg, ločljivost 300 dpi). Fotografij ne uokvirjajte. Na spodaj naveden naslov pošljite tudi likovna dela. Likovni izdelki naj bodo izdelani na A3 formatu v poljubni likovni tehniki (slikarski, risarski, grafični, mešani).

Fotografska in likovna dela naj bodo označena z imenom in priimkom avtorja, razredom, šolo, imenom in priimkom mentorja in elektronskim naslovom mentorja.


Dela pošljite na naslov: OŠ Prežihovega Voranca Bistrica, Srednja Bistrica 49b, 9232 Črenšovci. Digitalno obliko fotografskega izdelka pošljite na naslov: katja.kustec@guest.arnes.si, v zadevo pa navedite Za natečaj 2017.


Čas za izvedbo natečaja: do 24. 4. 2017.


Strokovna žirija bo izdelke ocenila in najboljše tri v posamezni kategoriji nagradila.


Vsi izdelki bodo razstavljeni v vaškem domu na Gornja Bistrici, v petek, 12. 5. 2017, na slavnostni seji Občinskega sveta Občine Črenšovci ob 8. občinskem prazniku.

 

 

Oglejte si tudi