Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Zbiranje sredstev za izvedbo obnove fasade na objektu Radiokluba Cirkulane !

V letu 2023 smo se odločili v Radioklubu, da uredimo fasado na objektu z zamenjavo oken. Prostor je prenovljen z namenom večnamenske uporabe ima manjši kletni prostor, sanitarije, kuhinjo z jedilnico, radioamatersko sobo, manjšo razstavo eksponatov starih radijskih postaj, mansardni prostor do 50 oseb ter kopalnico s tušem, urejano je centralno ogrevanje prostora, priključen je na vodovodni in elektro sistem omrežja. V objektu je vzpostavljen tudi hitri internetni dostop 30 Mb/s.

Objekta ne uporabljamo zgolj radioamaterji za svojo dejavnost ampak je tudi na razpolago za izvedbo sestankov, srečanj, piknikov, team buildingov. Objekt skupaj s funkcionalnimi zemljišči je možno uporabiti, kot začasni nastanitveni objekt v primeru takšne potrebe oziroma za organizacijo taborov, srečanj, delavnic. Več o že izvedenih aktivnostih si lahko pogledate na spletni strani www.cirkulane.hamradio.si

Vabimo vas k sodelovanju pri urejanju fasade v Radioklubu Cirkulane in prispevajte vaš donacijski prispevek na TR: SI56 1935 0501 0978 704 odprt pri DBS s pripisom za fasado Radiokluba Cirkulane. S to akcijo zbiranja finančnih sredstev, zbiramo tudi majhne prispevke do 10€.

Za sponzorske / donacijske pogodbe nam pošljite vaše podatke na radioklub.cirkulane@gmail.com in se bomo dogovorili za skupno sodelovanje.

Skupaj z vami se želimo veseliti in uresničiti rek "zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača." Vsak donator bo zaveden v klubsko knjigo donacij, ki bo služila, kot spominski zid donatorjev Radiokluba Cirkulane.


Dopis za zbiranje sredstev: Izvedba obnove fasade na objektu Radiokluba Cirkulane

Spremljate potek obnove tukaj.

Oglejte si tudi