Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
0°C
Oceni objavo

Martinovanje v Halozah - poziv

Pridružite se nam na velikem organiziranem Martinovanju v Halozah po vzoru slovite ‘avstrijske vinske ceste’- od 4. do 13. Novembra 2022.

V času letošnjega Martinovanja v Halozah si želimo, da bodo lahko obiskovalci na čim več haloških lokacijah uživali ob pečenih kostanjih, moštu in lokalnih dobrotah, Turistično društvo Ptujska Gora, ki je organizator martinovanja, k sodelovanju vabi ponudnike iz vseh haloških občin.

Na Martinovo, v petek, 11. novembra, bomo organizirali avtobusni prevoz v štirih različnih terminih. Tako bodo lahko obiskovalci vstopili na primer na Ptuju, se peljali na Ptujsko Goro, se tam zadržali in uživali v haloški kulinariki, čez uro in pol, ko bo mimo pripeljal naslednji avtobus, se bodo lahko premaknili na naslednjo Martinovo točko. Zadnji avtobus bo za obiskovalce na voljo zvečer.

POTENCIALNE PONUDNIKE NAPROŠAMO, da na elektronski naslov miran.sencar@tenzor.si čim prej pošljete prijavo za ponudbeno točko letošnjega Martinovanja v Halozah, v kateri opredelite:

 

  • Naziv ponudnika (kmetija, gostilna, vinogradnik, društvo, s. p., d. o. o., zavod, ...)
  • Kontaktne podatke -  naslov, kontaktna oseba ponudnika, elektronski naslov, mobitel
  • Fotografije ponudbenega mesta (in po možnosti še razgleda)
  • Osnovne prodajne proizvode ali kombinacije proizvodov s cenami (npr.: merica kostanjev + 2 dcl mošta = 5 EUR, gibanica + 2 dcl mošta = 5 EUR ipd.)
  • Posebno ponudbo ob določenih dnevih in/ali ob določenih urah (npr.: vsak ponudbeni dan  od 17. do 19. ure -  sveža gibanica, itd.)
  • Število parkirnih mest za avtomobile in morebitna možnost koriščenja stranišča


SE VIDIMO NA NAJBOLJŠEM MARTINOVANJU DOSLEJ!

Operacijo sofinancira Evropska Unija in Republika Slovenija v okviru programa CLLD pri LAS Haloze.

V prilogi se nahaja Poziv Martinovanje 2022.


Oglejte si tudi