Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
18°C
JUTRI
32°C
18°C
Oceni objavo

Organiziran prevoz okrog Kamniško - Savinjskih Alp vsak dan v času poletnih počitnic

Tudi letos bo na voljo organiziran krožni prevoz s kombijem okrog Kamniško-Savinjskih Alp, ki bo vozil vsak dan od sobote, 22. junija 2024, pa vse do 1. septembra. Brez skrbi glede parkiranja ali prometnih zastojev boste lahko raziskovali čudovite kraje, kot so Preddvor, Jezersko, Solčava, Logarska dolina, Luče in Kamnik – letos na novo tudi Komenda.

Za prevoz je potrebna predhodna rezervacija sedežev, in sicer vsaj en dan pred odhodom do 16. ure.

  • Sedež si rezervirate na telefonski številki +386 40 890 105.
  • Cena prevoza se giblje med 4 in 9 evrov, odvisno od dolžine prevoza in starosti potnika.

Kombi, ki lahko hkrati prepelje do 8 potnikov (po dogovoru pa tudi več), vozi dvakrat dnevno. V dopoldanskih urah odpelje v eno smer, popoldan pa se vrača v obratni smeri. Kombi bo v izbranem terminu vozil vsak dan, in sicer bo ob ponedeljkih, sredah, petkih in nedeljah dopoldne najprej odpeljal v smeri Luč, ob torkih, četrtkih in sobotah pa dopoldne najprej v smeri Komende. Tako si uporabniki trajnostnega prevoza lahko prilagodijo dan in izlet po svojih željah.

Potniki lahko do prevoza dostopate na postajah v Kamniku (glavna avtobusna postaja), v središču Komende in Cerkelj, pri spodnji postaji žičnice na Krvavec, v Adergasu, v centru Preddvora, na Jezerskem na avtobusnih postajah pri Občini in Planšarskem jezeru, pri Plesniku v Logarski dolini in Centru Rinka v Solčavi, v središču Luč, na Kranjskem Raku in v Kamniški Bistrici pri spodnji postaji nihalke na Veliko planino (oz. po dogovoru pri izviru Kamniške Bistrice). Ure prevoza in lokacije pobiranja se bodo po potrebi prilagajale povpraševanju potnikov.

Kamniško-Savinjske Alpe so izjemno slikovit del alpskega sveta in predstavljajo osupljivo kuliso za raznolike aktivnosti ter raziskovanje narave. Ob rastočem turističnem in lokalnem prometu, predvsem v času poletne sezone, pa je zagotavljanje okolju prijaznejšega načina premikanja na tem območju osrednja želja sodelujočih občin.

Za vse, ki si torej želite doživeti Kamniško-Savinjske Alpe na trajnosten način, brez skrbi glede parkiranja ali prometnih zastojev, je tak način potovanja prava izbira. Raziskujte naravne lepote, uživajte v lokalni kulinariki in prispevajte k ohranjanju okolja s Hop on – Hop off okrog Kamniško-Savinjskih Alp.

Telefonska številka za rezervacijo sedeža: +386 40 890 105

Vabljeni, da se nam pridružite na tej čudoviti izkušnji in skupaj raziskujemo lepote Kamniško-Savinjskih Alp!

Oglejte si tudi