Logo MojaObčina.si

Cerklje na Gorenjskem

JUTRI
18°C
-2°C
TOR.
19°C
-3°C
1922

Obvestilo - Vozovnice za registrirane športnike

Registrirani športniki imajo v skladu z Zakonom o prevozih v cestnem prometu od 1. februarja 2020 pravico do brezplačnega prevoza od doma do krajev vadbe, tekmovanj in drugih aktivnosti, če imajo pravico do subvencionirane vozovnice za dijake in študente.

Registrirani športnik, ki ima status dijaka ali študenta in doslej ni imel subvencionirane vozovnice, mora oddati vlogo za subvencionirano vozovnico.

Vlogo lahko odda na portalu E Uprava in celoten postopek izpelje na spletu. Vlogo pa lahko odda tudi na prodajnem mestu enega od izvajalcev javnega linijskega prevoza potnikov.

Vozovnica Slovenija se mu bo zagotovila za obdobje veljavnosti vozovnice. Z nakupom polletne relacijske vozovnice za obdobje od februarja 2020 do junija 2020 bo dobil za to obdobje tudi vozovnico Slovenija. Pri nakupu mesečne vozovnice se mu bo vozovnica Slovenija zagotovila za mesece, ko bo kupil relacijsko vozovnico.

Informacije o postopkih vpisa registriranih športnikov za posamezno nacionalno panožno športno zvezo dobi upravičenec primarno pri svoji matični nacionalni panožni športni zvezi oz. pri Olimpijskem komiteju Slovenije preko e-pošte info-vs@olympic.si ali po telefonu 01 230 60 28.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi