Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
5°C
NED.
20°C
8°C
Oceni objavo

Obvestilo GVO - gradnja širokopasovnega omrežja

Podjetje GVO vas obvešča, da se bo v naslednjih osemnajstih  mesecih v hribovitem območju Občine Cerklje na Gorenjskem gradilo optično širokopasovno omrežje s katerim bo interesentom zagotovljena sodobna telekomunikacijska povezava, ki omogoča stabilne in visoke hitrosti prenosa podatkov. Podjetje GVO, d.o.o., ki gradi omrežje, katero se delno sofinancira iz Evropskega kohezijskega sklada za regionalni razvoj, vam bo na vaše naslove posredovalo Obvestilo o predvideni gradnji optičnega omrežja. Na tak način vas bo izvajalec GVO, d.o.o. seznanil z osnovnimi podatki o omrežju in vas hkrati pozval, da izrazite svoj interes po priključitvi na optično omrežje.

Predviden začetek gradbenih del se planira v mesecu marcu 2022, predviden zagon optičnega omrežja in priklop prvih naročnikov se planira konec leta 2022. Predviden zaključek vseh del pa je predviden za september 2023. Za vse dodatne informacije se obrnite na GVO d.o.o., tel. 01 / 234 19 50.

Kontakti za pridobitev dodatnih informacij:


– 02/333-26-26
oso5@gvo.si
– preveritev seznama vseh gospodinjstev – Bližnjica
– odgovori na osnovna vprašanja – Bližnjica

Na zgoraj navedenih kontaktih bomo lastnikom podali informacije z izgradnjo optične povezave ali jih preusmerili na pravi naslov v kolikor gre za vprašanje namenjeno ponudniku storitev (operaterju).

 

Oglejte si tudi