Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

Javni razpis za dodelitev pomoči pri prvem reševanju stanovanjskega problema v občini Cerklje na Gorenjskem za leto 2019.

PREDMET JAVNEGA RAZPISA

Predmet javnega razpisa je, dodelitev nepovratnih sredstev za subvencijo obrestne mere najetih stanovanjskih in drugih podobnih strogo namenskih kreditnih posojil, namenjenih reševanju prvega stanovanjskega problema v občini Cerklje na Gorenjskem ter, denarne pomoči za namen pravnega in finančnega svetovanja, za že sklenjene kreditne pogodbe, iz proračuna občine Cerklje na Gorenjskem za leto 2019, v skupni višini 30.000,00 EUR, iz naslova naslednjih ukrepov:

UKREP 1: Subvencija obrestne mere najetih stanovanjskih in drugih strogo namenskih posojil, namenjenih reševanju prvega stanovanjskega problema v občini Cerklje na Gorenjskem ;

UKREP 2: Denarna pomoč za namen pravnega in finančnega svetovanja, za že sklenjene kreditne pogodbe, namenjene reševanju prvega stanovanjskega problema v občini Cerklje na Gorenjskem.
ROKI IN NAČIN ODDAJE VLOG
Prijavitelji oddajo vlogo za pridobitev sredstev na obrazcih iz razpisne dokumentacije, vključno z dokazili-prilogami, ki so navedena v razpisu oz. razpisni dokumentaciji.  Vzorca pogodbe in zahtevka vlagatelji vlogi ne prilagajo.
Izpolnjeno razpisno dokumentacijo vlagatelji pošljejo priporočeno po pošti ali dostavijo osebno v zaprti kuverti na naslov: Občina Cerklje na Gorenjskem, Trg Davorina Jenka 13, 4207 Cerklje na Gorenjskem.
Ne glede na način vložitve morajo vloge prispeti na Občino Cerklje na Gorenjskem najkasneje v torka, 08. oktober 2019 do 14. ure.
V primeru, da vlagatelj pošilja več vlog za več ukrepov, mora biti vsaka vloga vložena v svoji, ustrezno opremljeni ovojnici. Vlagatelji lahko vložijo največ eno vlogo za posamezen ukrep.
Vloga mora biti oddana v zaprti kuverti, opremljeni z naslovom vlagatelja. Na sprednji strani kuverte (spodaj levo) mora biti napisan naslednji tekst:
»Ne odpiraj – Javni razpis – stanovanjska pomoč 2019, ukrep­­­­  ____ « .

Razpisna dokumentacija je v prilogi:

Oglejte si tudi