Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
5°C
PET.
14°C
-1°C
Oceni objavo

V Cerkljah otvoritev gledališke sezone s Tanjo Ribič

V nizu predstav gledališkega abonmaja Nasmejmo se na oder Borštnikovega hrama v Cerkljah ponovno prihajajo znani in priznani obrazi slovenskih gledaliških odrov. 

 

Prva abonmajska predstava bo na sporedu v četrtek, 24. oktobra ob 20. uri. V odlični glasbeni komediji Tako ti je, mala igrata dramska igralka Tanja Ribič in priznani jazzist Goran Rukavina. Predstavo je režiral Branko Đurić - Đuro, besedilo zanjo pa sta napisala Rok Vilčnik in Tanja Ribič

 

V predstavi se spretno prepletajo gledališče, glasba in stand up, v njej pa boste izvedeli vse o drznih Zasavkah, samovšečnih Balkancih, neuspešnih ljubimcih in o Tanji Ribič. Do solz se boste nasmejali njenim imitacijam in iskreni izpovedi, kako je biti poročen z Bosancem in ostati resen. Predstava je značilna po hitrih transformacijah in duhovitih iskrenih izpovedih. Tanja Ribič je ena redkih igralk, ki nam v hipu lahko pričara paleto tako ekstremno različnih likov. Premore šalo na svoj račun in prav tako ni prizanesljiva do sonarodnjakov in južnih sosedov.

Več informacij o gledališkem abonmaju v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika Cerklje najdete na spletni strani www.nasmejmo.se. 

 
****************************************

Na voljo je še nekaj vstopnic za izven! 
Naročite jih lahko po elektronski pošti na naslovu abonma@nasmejmo.se ali pa v spletni prodajalni in prodajnih mestih mojekarte.si (Logo, Petrol, kioski Delo, trafike 3DVA, …).

****************************************
Več informacij:
www.smejmo.se
www.nasmejmo.se
T: 051 606 220
E: abonma@nasmejmo.se

Oglejte si tudi