Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C

zaposlitev

Savinjska regija
Ponedeljek, 08. April. 2024

Delavec v proizvodnji - brizganje plastike m/ž

Za našega naročnika, uveljavljenega sistemskega dobavitelja za več podjetij, iščemo več kandidatov za opravljanje delovnega mesta Delavec v proizvodnji m/ž.
Moje Delo
Savinjska regija
Sreda, 10. April. 2024

Strojni inženir v oddelku razvoja (m/ž)

Vabimo te, da postaneš del naše ambiciozne ekipe, za razvoj hladilno-zamrzovalnih aparatov. Odgovoren boš za razvoj novih globalnih produktov.
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 11. April. 2024

Zaposlujemo informativne liste (m/ž)

Naš naročnik je proizvodno podjetje, ki se ukvarja z izdelavo gospodinjskih aparatov. Njihovi zaposleni so del kreativnega podjetja z sodobno tehnologijo. Naš naročnik v svoj kolektiv vabi nove sodelavce na delovno mesto: Delavec v proizvodnji (m/ž).
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 11. April. 2024

Proizvodni delavci (m/ž) - okolica Ljubljane

Za našega naročnika, uspešno proizvodno podjetje v Moravčah, iščemo Operaterje/ proizvodne delavce (m/ž) za večizmensko delo na oddelku s peskom.
Moje Delo
Savinjska regija
Petek, 12. April. 2024

Delavec v proizvodnji v Velenju m/ž

Si pripravljen/a na novo poglavje svoje kariere? Želite začeti novo karierno priložnost v mestu Velenje?
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 13. April. 2024

Kontrolor kakovosti - procesna kontrola (m/ž)

Za našega naročnika iščemo strokovnjaka za delovno mesto - Kontrolor kakovosti, ki bo pomagal vzdrževati in optimizirati naše proizvodne procese. V kolikor imate izkušnje v industriji, dobro razumete tehnološke procese in se zavzemate za kakovost in učinkovitost, vas vabimo, da oddate prijavo na delo. ...
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 13. April. 2024

Preddelavec (m/ž)

Nudimo: delo polno novih izzivov, delo v prijaznem in timskem okolju, odličen kolektiv in strokovno, usposobljeni mentorji, možnost poklicnega razvoja, možnost napredovanja in izobraževanja, številne ugodnosti za zaposlene, stimulativno in redno plačilo.
Moje Delo