Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Pravljično Celje 2020

Pravljično Celje v mesto pripelje luči, pravljične vile in škrate, ki se prebudijo iz polletnega sna, ter svetlobne foto kotičke, ob katerih se otrokom zasvetijo oči.

Na Zavodu za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje bomo decembra poskrbeli, da bo v Celju nekaj prazničnega vzdušja. Praznična razsvetljava mestnih ulic in trgov ter pročelja mestnih stavb bo zasvetila tako kot v drugih mestih doma in po svetu. Ustvarila bo vzdušje, primerno za najbolj čaroben mesec v letu.

V Celju smo ob ustvarjanju prazničnega decembra navkljub vsem omejitvam in posebnim razmeram zasledovali cilj, da občankam in občanom pričaramo pravljično vzdušje in jim ponudimo nekaj razlogov za razvedritev, veselje in radost.

V kolikor bodo epidemiološke razmere dovoljevale izvedbo katerega od dogodkov, ga bomo izpeljali v skladu z odloki in navodili Vlade Republike Slovenije ter pristojnih institucij. To velja tako za božično-novoletni sejem, Pravljično deželo, razne animacije ter drugih aktivnosti, o katerih razmišljamo.

Podrobnejše informacije o dogodkih Pravljičnega Celja bomo objavljali sproti. Vse aktivnosti so odvisne od epidemiološke slike ter veljavnih ukrepov.

Organizatorji si pridružujejo pravico do spremembe programov.

Oglejte si tudi