Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

Javno podjetje Zelenice in MCC zbirata prijate za počitniško delo

Med počitnicami lahko naredimo kaj dobrega za okolje. Celjski mladinski center in Javno podjetje Zelenice  mladim ponujata priložnost, da se jim v mesecu avgustu pridružijo pri čiščenju okolice.
Mlade vabijo na počitniško delo, s katerim lahko naredijo nekaj dobrega za lokalno okolje, aktivno preživijo prosti čas, sklenejo nova prijateljstva in hkrati nekaj zaslužijo. Prav tako bodo s projektom naslavljali medgeneracijsko sodelovanje ter krepili zavest o pomenu zdravega in čistega bivalnega okolja.
Delo bo potekalo med 9. 8. 2021 in 20. 8. 2021, prva skupina dijakov bo z opravljanjem dela pričela 9. 8. 2021, druga pa 16. 8. 2021  Delo pa bo potekalo vsak delovni dan, med 6. in 14. uro. Dijaki bodo za opravljeno delo prejeli plačilo, in sicer 6 € na uro (bruto znesek), posameznik pa lahko opravi največ 40 delovnih ur oz. opravlja delo 5 delovnih dni. Poskrbljeno bo tudi za malico.
Vsi zainteresirani za opravljanje počitniškega dela nam čim prej pišite na info@mc-celje.si, saj je število mest omejeno.

Oglejte si tudi