Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

Nov teden v znamenju glasbenih dogodkov

Nov teden Poletja v Celju, knežjem mestu 2020 prinaša nove zanimive dogodke. Predvsem bo teden glasbeno obarvan, saj se bodo na različnih lokacijah zvrstili glasbeni dogodki za različne okuse.

 

V torek ob 20. uri bo tako na terasi pred Mestnim kinom Metropol koncert Kantavtorja Sama in Sorodnih duš. V primeru slabega vremena bo dogodek v Braniborju.

 

V sredo in četrtek se lahko udeležite brezplačnih poletnih vodenj. V sredo ob 17. uri bo vodenje potekalo do Drevesne hiše v Mestnem gozdu, v četrtek ob 17. uri pa po mestnem središču. Več informacij dobite v TIC center na Glavnem trgu 17.


Najmlajši bodo v četrtek ob 18. uri na Mestni plaži lahko uživali v predstavi z naslovom Dogodivščine male vile. Ob 19. uri bo v Mestnem kinu Metropol večer kratkih filmov pod skupnim naslovom Razmejitve.

 

V petek ob 20.30 bo pri Vodnem stolpu koncert Dimek&Davor Klarič – Z muziko o vinu in ljubezni. Pol ure kasneje se bo pred Metropolom začel koncert dueta Urša&Marko.

 

V soboto ob 21. uri se bo pred Metropolom predstavil duet The Singing Cats.

 

Pokrajinski muzej Celje v nedeljo ob 11. uri pripravlja javno vodstvo po razstavi Alma M. Karlin Poti. Ob 17. uri bo na Drevesni hiši v Mestnem gozdu Festival prisluhi, nastopil bo kvartet Tamino. Za konec tedna bo ob 21. uri v Narodnem domu Broadway I love 2020, delavnica muzikala.

 

Podrobnejši program Poletja v Celju 2020 najdete na spletni strani celje.si in v brezplačnih mesečnikih, ki so na voljo v TIC center na Glavnem trgu 17.

 

Vse obiskovalce vljudno naprošamo, da se dogodkov udeležijo le, če so zdravi. Ob tem naj upoštevajo navodila in smernice Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Vlade Republike Slovenije. Priporočljiva je uporaba zaščitnih mask, v kolikor ni mogoče zagotoviti razdalje 1,5 metra.

 

Oglejte si tudi