Logo MojaObčina.si

Celje

JUTRI
32°C
19°C
ČE.
31°C
18°C
PROSIGNAL, DRUŽBA ZA VAROVANJE, D.O.O.
Deli
Varnostni sistemi in storitve

PROSIGNAL, DRUŽBA ZA VAROVANJE, D.O.O.

Predstavitev

Naši začetki segajo celo v 1975 leto, ko je postalo podjetje Elektrosignal iz Celja, na podlagi tedanjih predpisov, pooblaščeno za izvajanje sistemov tehničnega varovanja. Skupina varnostnih tehnikov, ki je na  podlagi dotedanjih izkušenj in predvidenih razvojnih ciljev,  se združila in ustanovila 1993 podjetje Prosignal d.o.o., ki deluje na slovenskem trgu že vseh 25 let.

Iz majhnega podjetja, ki je v začetku štelo le nekaj varnostnih tehnikov in  varnostnikov, smo prerastli v srednje podjetje, ki šteje že več kot 200 zaposlenih.

Ponosni smo na lasten varnostno nadzorni center, v katerem 24 ur in vse dni  spremljamo in nadzorujemo delovanje sistemov tehničnega varovanja v objektih naših naročnikov. Priključenih imamo že več kot 4.000 varovanih objektov državnih organov, denarnih ustanov, vseh vrst javnih zavodov – vrtcev, šol, muzejev, lekarn, proizvodnih in drugih poslovnih objektov, skladišč, trgovskih podjetij, stanovanjskih hiš, stanovanj, počitniških hiš in tudi zunanjih  območij. Imamo svoje varnostne sektorje v Celju, Šentjurju, Mestinju-Rogaški Slatini, Velenju, Ljubljani, Novem mestu. Operaterji v varnostno-nadzornem centru vsak čas nudijo pomoč in informacije našim naročnikom in tudi drugim, ki želijo kakšne informacije s področja varnostnih zadev.

S strokovno usposobljenim kadrom, sodobno tehnično opremo in izkušnjami smo pripravljeni na izzive. Zagotavljamo vse vrste varnostnih storitev in skrbimo za varovanje ljudi in premoženja v vseh oblikah in okoljih.

Lastni sistem zvez nam zagotavlja komunikacijo med varnostno nadzornim centrom in varnostniki, ki opravljajo intervencije in vse druge oblike varovanja.

Zavedamo se, da je le nenehno strokovno izpopolnjevanje in posodabljanje sistemov tehničnega varovanja,  prava investicija, ki zagotavlja kvalitetno opravljanje varnostnih storitev na dokaj zahtevnem in konkurenčnem trgu.

Varno z nami!

Poslanstvo

Odlikuje nas hiter odziv, ki prinaša strokovno in kvalitetno ponudbo na trgu, ki temelji na jasnih usmeritvah in ciljih. Prepoznamo in zadovoljimo potrebe trga, naše rešitve usklajujemo z naročnikovimi željami glede na njihove potrebe in navade. Naša ponudba je enostavna, dosegljiva, razumljiva in uporabna, vedno na voljo, ter po konkurenčni ceni. Z zaokroženim sklopom storitev zagotavljamo našim partnerjem nadstandarden občutek varnosti. Odlikujejo nas hitra odzivnost, strokovnost in prijaznost kadrov in dolgoletne izkušnje. Za razvoj kadrov redno izvajamo izobraževanja in usposabljanja.

Vizija

S sodobnim sistemov izobraževanja in dolgoletnih izkušenj na področju izvajanja storitev zasebnega varovanja, smo postavili visoke standarde, ki jih želimo v prihodnosti še nadgrajevati.

Naše vrednote in kvalitete

Z našimi zaposlenimi, poslovnimi partnerji in z naročniki naših storitev želimo zgraditi profesionalen, dolgoročen odnos vzajemnega zaupanja in spoštovanja. Naše delo in odnos do njega je v celoti posvečeno izboljšanju varnosti in kvaliteti življenja naših naročnikov. S strokovnostjo, učinkovitostjo in zaupanjem se zavezujemo, da bomo izpolnili naše poslanstvo in si prizadevali za naše dolgotrajno sodelovanje.

Naše temeljne vrednote so:

  • držimo dano besedo in spoštujemo dogovore,
  • skrbimo za svoje stranke,
  • skrbimo za svoje zaposlene,
  • gradimo na medsebojnem zaupanju in spoštovanju,
  • zagotavljamo zanesljivo in varno poslovanje,
  • poštenost, solidarnost, dobronamernost, pogum in zanesljivost,
  • kreativnost, hitrost in fleksibilnost.
PROSIGNAL, DRUŽBA ZA VAROVANJE, D.O.O. PROSIGNAL, DRUŽBA ZA VAROVANJE, D.O.O. PROSIGNAL, DRUŽBA ZA VAROVANJE, D.O.O. PROSIGNAL, DRUŽBA ZA VAROVANJE, D.O.O. PROSIGNAL, DRUŽBA ZA VAROVANJE, D.O.O.

Zadnje vsebine