Logo MojaObčina.si

Celje

JUTRI
21°C
3°C
SOB.
21°C
1°C
KRISTIJAN VELENŠEK S.P.
Deli
Trgovina

KRISTIJAN VELENŠEK S.P.

Število glasov: 0

Predstavitev

Podjetje KRISTIJAN VELENŠEK S.P. deluje že od leta 2005, sedež podjetja je na Cesti na Ostrožno 131 A v Celju. Za več informacij lahko pokličete na telefonsko številko 031 340 146.

 

KAVA BAR BARKA

Kava bar Barka je odprt že več kot 20 let. Prijeten ambient, urejen prostor s teraso in prijazno osebje so razlogi, da bar obratuje že toliko let. Kava bar Barka lahko obiščete na Teharski cesti 2a v Celju

 

V ponudbi imajo široko ponudbo brezalkoholnih in alkoholnih pijač ter odlično kavo. Uporabljajo kavo znamke Caffe Diemme, ki je nastala leta 1927. Kakovostna kava s prijetnim okusom bo navdušila ljubitelje kav. 

 

Ob dopoldnevih med tednom ali vikendom lahko uživate ob dobri kavi, popoldne in ob večerih pa si lahko privoščite pijačo z vašimi prijatelji. V baru se trudijo, da se njihovi gosti dobro počutijo in odidejo zadovoljni. 

 

Vabljeni!

Potrebujete jutranjo kavo pred začetkom delovnega dne ali sprostitev po napornem delovnem dnevu? Oglasite se v Kava bar Barka v Celju, kjer boste uživali in odšli z nasmehom! Celovita ponudba, urejeni prostori in natančni zaposleni vam bodo polepšali dan. 

KRISTIJAN VELENŠEK S.P. KRISTIJAN VELENŠEK S.P. KRISTIJAN VELENŠEK S.P. KRISTIJAN VELENŠEK S.P. KRISTIJAN VELENŠEK S.P. KRISTIJAN VELENŠEK S.P. KRISTIJAN VELENŠEK S.P.