Logo MojaObčina.si

Celje

JUTRI
26°C
11°C
NED.
26°C
12°C
Pleksi ART d.o.o.
Deli
Oblikovanje

Pleksi ART d.o.o.

Predstavitev

Podjetje Pleksi ART d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2005. Sedež podjetja je na Bernekerjevi ulici 2a v Celju. Ukvarjajo se  z oblikovanjem in izdelavo najrazličnejših izdelkov iz pleksi materiala. Izdelki, ki jih ponujajo se uporabljajo tako pri vsakodnevnih opravilih kot tudi v industriji. 

 

Predstavitev

Podjetje oblikuje izdelke iz pleksi materiala. S pomočjo sodobnih strojev in na podlagi dolgoletnih izkušenj  lahko uresničijo še tako nenavadne želje. Izdelujejo enostavne izdelke, kot so stojala za prospekte, kataloge, cenike in podobno.  Po naročilu  pripravijo vse vrste tabel in opremo za lokale, kot so razne police, stojala in držala.

 

Izdelki so prisotni tudi v industriji, kjer je potrebno poskrbeti za varno delo. V ta namen lahko izdelajo najrazličnejše zaščitne komore, škatle, okvirje in podobne elemente, ki bodo poskrbeli za bolj varno delo.

 

Kje se lahko uporabi pleksi steklo?

Izdelki iz pleksi materiala se lahko uporabijo na najrazličnejših področjih in več kot odlično nadomestijo klasične materiale, kot so kovina, steklo ali les, saj ne rjavijo, niso občutljivi na vlago, se ne razbijejo imajo zelo dolgo življenjsko dobo ...

 

  • napisne ploščice za na vrata in reklamne table
  • stojala za posamezne prospekte in cenike (vseh dimenzij)
  • stojala za več prospektov (vseh dimenzij) eno ali več delni
  • stojala primerna za aranžerje
  • predalniki in podstavki za pisarne ali domačo uporabo
  • boxi za dokumentacijo v pisarnah - vitrine za trgovce ali gostince
  • izdelava zaščitnih sten pri blagajnah
  • plexi elementi za zaščito pri strojih
  • stekla za gradbene stroje iz Pleksi glasa ali Polikarbonata
  • plexi elementi za čolne in jahte

 

Oprema lokalov

Lokali in pisarne danes niso več samo prostor, kjer se trguje in dela, ampak so za marsikoga drugi dom. Zaradi tega je še posebej pomembno, da se v teh prostorih počutimo dobro. Še bolj pomembno je, da se pri nas domače in dobro počutijo naše stranke in kupci. S pomočjo sodobnih materialov lahko naredijo naše prostore navidezno večje, svetlejše in kar je najbolj pomembno - funkcionalne.

 

Pisarniška oprema

Kljub najrazličnejšim elektronskim medijem za shranjevanje podatkov se na naših pisalnih mizah ne moremo znebiti papirja. Pri tempu, ki ga živimo je vsak trenutek pomemben in največ časa lahko prihranimo ravno z dobro organizacijo in redom. V ta namen so pripravili celo vrsto raznih držal, stojal in podstavkov za kataloge, cenike in podobno.

 

Oprema po naročilu

Pogosto se zgodi, da pri svojem delu potrebujemo kakšen poseben kos pohištva ali kakšno stojalo za določen artikel. V serijski proizvodnji kaj podobnega ne obstaja, zato pogosto improviziramo, toda končen rezultat ni vedno tisto, kar bi si želeli. Izdelajo najrazličnejše artikle iz plastičnih materialov, ki bodo v celoti ustrezali vašim željam in potrebam.

 

Reklamne table

Še tako dobra storitev ali izdelek se danes ne prodaja sam. Ljudje nas morajo najti in videti. Biti opažen v poplavi najrazličnejših reklamnih sporočil pa ni lahko. Ravno zaradi tega je zelo pomembno, da si omislimo table, ki bodo vidne, drugačne od drugih in bodo ljudi "prepričale".

 

Zaščitni elementi

Pri vsakem delu je v prvi vrsti potrebno poskrbeti na našo lastno varnost. Še posebej je to potrebno pri raznih rezalnih, vrtalnih ali brusilnih strojih, kjer lahko drobni delci materiala poškodujejo naše oči ali druge dele telesa, zato lahko izdelajo po meri narejene zaščitne komore.

 

S podjetjem se lahko dogovorite za izdelavo različnih grafik na vozilih ali sejemski material. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate tudi reference.

 

Kontakt

Tehnologija in materiali se iz dneva v dan izboljšujejo, zato vam lahko danes naredijo nekaj, kar pred leti ni bilo mogoče. Pokličite 03 492 92 20 jih na ali obiščete na Bernekerjevi ulici 2a in presenečeni boste, kaj vse lahko ponudijo. 

Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o. Pleksi ART d.o.o.