Mojaobčina.si

Izziv: Tvoja torta 2020

To leto se je začelo drugače kot prejšnja leta. In še vedno je družabno življenje drugačno, kot je bilo leta poprej. Od začetka marca smo morali zaradi sprejetih ukrepov odpovedati več dogodkov.

Tortno tekmovanje, ki ga Društvo Dvorec organizira v graščini Novi Klošter, smo kar dvakrat odpovedali, prvič v marcu in drugič v juliju. Upali smo, da se razmere izboljšajo, a žal so bili spet sprejeti ukrepi v zvezi z omejitvijo števila ljudi na dogodkih. Na tem mestu smo želeli stanje z omejitvami premagati in smo se odločili, da bomo tortno tekmovanje izvedli v spletni obliki. Vabila so bila razposlana kot oblika izziva, ki se ga je lahko udeležil vsak posameznik. Tekmovalci so fotografijo svoje izdelane torte poslali do konca avgusta na društveni elektronski naslov. Nekateri so nam posredovali le fotografijo torte, drugi tudi recept in postopek priprave. Udeleženci spletnega izziva so bili iz vse Slovenije ter tudi zunaj njenih meja - iz Mehike, Italije in Francije.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki so se lotili izziva. Prepričani smo, da so vsi zmagovalci. Močno si želimo, da se vidimo naslednje leto v februarju ali marcu na četrtem tortnem tekmovanju v Novem Kloštru. 

Carmen Fernandez in Tjaša Štor

 

Obdobje: 01. 01. - 31. 12.
Primerno za: Vse
Cena: od 116€

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi