Logo MojaObčina.si

Celje

DANES
6°C
-3°C
JUTRI
8°C
-3°C

NE SPREGLEJTE.....IZKUSTVENA DELAVNICA: Izbira vedenj v življenju - ključ do sreče ali vir bolečin

Organizator: Inštitut VIR, socialna rehabilitacija, raziskovanje in razvoj, zavod
Kontaktni podatki organiztorja: Tel: 03/490 00 25 031 288 827 vir@institut-vir.si http://www.institut-vir.si.
Vstopnina: Vstop prost
Spletni dogodek

V prihodnjem tednu Vas vabim na Izkustveno, edukativno delavnico, z naslovom "Izbira vedenj v življenju - ključ do sreče ali vir bolečin?", ki bo osredotočena na temo teorije izbire; kako prevzeti življenje v svoje roke in ne predati lastnih moči v roke drugim… Spoznavali boste na lastnem primeru, sami zase, nov pogled na situacijo in dobili moč, da trenutno stanje spremenite.

Pripravite si papir - več listov ;-) in pisalo. Vaš primer, na katerem boste delali, ne boste delili z drugimi, tako da je res lahko tudi čisto intimen. Pomislite, kaj bi želeli spremeniti / kaj vas bode / na katerem področju bi želeli drugačen rezultat.

Delavnica je namenjena prav vsem, ne glede na starost ali vsebino, zaradi katere ste se sicer vključili v program Inštituta VIR.


Srečanje bo potekalo preko ZOOM-asaj žal vsem ne moremo omogočiti prisotnost in ob tem upoštevati navodil NIJZ.


Prijavite se prosim z dopisano uro. Prijavite se na eni ALI drugi termin delavnice (ista vsebina). Izvedba DELAVNICE bo v:
- TOREK, 7. 12. 2021 ob 18.00 (trajanje do ure in pol) in
- SREDO, 8. 12. 2021 ob 10.00 (trajanje do ure in pol)


TOPLO VABLJENI! Število prijav glede na delo na daljavo ni omejeno! :)
Si pa za čas naše aktivnosti zagotovite miren prostor brez motenj, enako kot če bi bili v živo pri nas. To je čas za vas, za vašo osebno rast in za naš odnos.
Prijavite se lahko na el.pošte:

anita.leskovsek-feldin@institut-vir.si

doroteja.pikl@institut-vir.si
andreja.smid@institut-vir.si

ines.majcen@institut-vir.si

ali na tel. št. 031 288 827
V kolikor se prijavljate na zadnji dan, torej na dan izobraževanja, in ne prejmete pisnega odgovora na e-mail, da vas prijavljamo, nas poskušajte priklicati na služben telefon.

Povezavo na Zoom prejmete na dan izvedbe. Prijava v Zoom je mogoča 10 min pred pričetkom, za namen odprave morebitnih tehničnih težav. Z delavnico začnemo točno, zato se prijavite nekaj minut prej.

Hkrati pa vas vabimo tudi na ODPRTO SKUPINO, katera je ob ponedeljkih ob 10.00 uri. V kolikor se dopoldanskega termina odprte skupine ne morete udeležiti, nas prosim kontaktirajte (na mejl doroteja.pikl@institut-vir.si) in bomo uskladili termin.


Odprta skupina je namenjena vsem našim obiskovalcem, ne glede na stopnjo in intenzivnost vključenosti v program. Namen skupine je predelovanje teme iz edukativne delavnice, medsebojna podpora ter razreševanje trenutnih stisk članov. Tako kot pri edukativni delavnici, se morate tudi na to skupino prijaviti, da vemo, na kateri termin vam pošljemo ZOOM povezavo.


Resnično se vam zahvaljujemo za vaše sodelovanje, za izraženo željo po osebni rasti. Zelo smo vam hvaležni za skupno učenje in za vse povratne informacije, ki jih dobimo nazaj, saj le skupaj lahko ustvarimo nove poti in pri tem vztrajno nadaljujemo.  Vaši odzivi so res dobrodošli in nam pomagajo graditi mostove še naprej. 

Lepo vas pozdravljamo.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi